کم مونده هم وطنامون برن وسط میدون آرژانتین برینن
کم مونده هم وطنامون برن وسط میدون آرژانتین برینن
حرف های نگفته ای دارم
مثل هر آدمی که در شهر است
مردمانی عبوس در بن بست
اجتماعی که با خودش قهر است
.
.
.
من کجای جهان من بودم
که سر و کله ی تو پیدا شد؟
عرشه را آنقدر دعا کردم
تا خدا نا خدای دریا شد ...
بسنی خدا لگدت کنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه
خاک بر سر نکونام قبل بازی رفته به مسی گفته لباست مال من
همون چیزی که بهتون گفتم
یک رویداد کمیاب در تاریخ جام جهانی...!!
اگر ایران بتواند بوسنی را 1-0 شکست دهد و نیجریه هم با همین نتیجه به آرژانتین ببازد، همه نتایج دو تیم ایران و نیجریه با هم یکی خواهد شد (امتیاز، تفاضل گل، گل خورده و زده، بازی رو در رو) و از این رو تیمی که به دور بعدی می رود به گمان بسیار با قرعه کشی تعیین خواهد گردید
الی حرفت درست ولی ایران باس بوسنی رو بیشتر یکی بزنه ..بازی ایرانو زدم آپ رفتم بخوابم اومدم دیدم ایست کرده ..آپلود سنترا همه ریدن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در عوض 600 مگ دان کردم ..
امیر این آلبوم داوودیان اومده بود ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
چندتا نکته داشت بازی ..
اول اینکه قوچی که میگفت مسی ترس نداره و من فوراردم اصا جلو مسی نمیرم دیدین چطو گذاشت شوت کنه ..
دوم نکونام که فقط کاپتانیو خوب انجام میده ..
تقصیر اون بود اصا سوتی داد ..
عادلم که گزارشش خیلی کم نقص بود یه سوتی شدید ولی داد ..
بعدشم من نمیدونم چرا خواب دیدم الان داره آهنگ میگه دوسم نداره بعد بازی پخش میشه ..
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه ..
هر چی پیشبینی هم کردیم به فنا رفت بازی آلمان چی زدیم چی شد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 41 مهمان ها)