نوشته اصلی توسط DePreSso چیو میخوای بخونی ؟ پاکش کرد امیر اها ، خوب این میلاد یه جوری توضیح میده انگار من در جریانم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تنبیه باس موثر باشه خب... مثل اینه که منو 2ساعت بن کنه... خب میرم یه فیلم میبینم میام
نوشته اصلی توسط MrCrow اینجا نمونه ی مجازیه کره شمالیه هر فروم دیگه ای بود الان همه کاربرا بن شده بودن چون از هزار تا کاربر یه کاربر با ادب نداریم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط pirana آهان خودش اومد... شیوا جان برای خوانندگان مجمع شرح بده قضیه از کجا شروع شد لطفا... شیوا جان نیستم شیما جانم بیخیال مهم نیس برام
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این وسط چرا پستای منم ویرایش شدن خوب من چَ کاره بیدم این وسط کلا امیر دست به تیغ میشه همه رو از دم اخته میکنه تبعیض قائل نمیشه تو حتما نقل گرفتی ازشون...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اها ، خوب این میلاد یه جوری توضیح میده انگار من در جریانم میخوای عملی بت توضیح بدم ؟ 4 تا فحش رکیک بهم بده منم جوابتو بدم و...
نوشته اصلی توسط pirana تنبیه باس موثر باشه خب... مثل اینه که منو 2ساعت بن کنه... خب میرم یه فیلم میبینم میام نه به این نمی خندم، احمد دوماه دوماه سر نمیزنه میادم یه کاری میکنه بیشتر وختا هم بلاک بشه
نوشته اصلی توسط Milad هر فروم دیگه ای بود الان همه کاربرا بن شده بودن چون از هزار تا کاربر یه کاربر با ادب نداریم من چی پس؟
دختراا اســـم بچشونو چنگیــــز نزارن صلوات :))))
نوشته اصلی توسط pirana تنبیه باس موثر باشه خب... مثل اینه که منو 2ساعت بن کنه... خب میرم یه فیلم میبینم میام تو هم که ادمو یاد خلخالی میندازی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 568 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 568 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن