نوشته اصلی توسط Milad احمد فقط با اونایی که شوخی داره شوخی خرکی میکنه ولی بعضیا تریپ بر میدارن کار به جاهای باریک میکشه اصلا شوخی و جدیش مشخص نی
نوشته اصلی توسط pirana من یه چنگیز تو دل انگیز؟ باس همون دیشب به نام خودم ثبت ـش میکردم حسن اثر هنری ـمو کش رفت برو یره اون سیروانش سه میشه اخر فرداش تو نشی شعر کاملشو از نت گذاشتم همون اول
نوشته اصلی توسط Milad تو که گلی فدات شم
نوشته اصلی توسط Milad احمد فقط با اونایی که شوخی داره شوخی خرکی میکنه ولی بعضیا تریپ بر میدارن کار به جاهای باریک میکشه آخه ديگه شوخيش شيما رو اذيت كرد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه به این نمی خندم، احمد دوماه دوماه سر نمیزنه میادم یه کاری میکنه بیشتر وختا هم بلاک بشه احمد ت . خ .م.ش هم نیست که بن بشه اونم دوروز ولی کلا میگم این کار اشتباست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH شیما جان در راس این اشوب بودن ؟ حالا راس نه ولی در بطن ماجرا حضور داشتن
نوشته اصلی توسط Maryam باز آشوب شده؟؟ اشوبی نیست بعضیا سعی دارن این طوری نشونش بدن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH از بچه های سینجول نفوذی و غلومیه فک کنم شک نکن اینا توطئه دشمن ـه
نوشته اصلی توسط Milad احمد ت . خ .م.ش هم نیست که بن بشه اونم دوروز ولی کلا میگم این کار اشتباست خوب برا منم نیست ولی رعایت میکنم دیگه رعایت نمیکنم بن نشم رعایت میکنم باعث نارحتی کسی نشم اره اون تریپ لاتیش خیلی غلیظه دیگه
آی نسیم سحری صبر کن
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 558 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 558 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن