مخابرات
نوشته اصلی توسط A M I R در صورت لغو تحریمها شاید یک نمونه ایرانی RQ170 را به آمریکا بدهیم آره امروز تو تسنیم دیدم! از وقتی خوندمش اعتماد به نفسم بالاتر رفته! و به آینده امیدوار شدم!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط pirana بین علما اختلاف هست... من میگم وسترن لرزش داره باهاش کار کردم راضی نبودم اما سیلیکون پاور حرف نداره گیج نشو بگو باز توضیح بدم همین سیلیکون پاور ۱ ترا رو میگیرم پس میخواستم ببینم برند بهتر از این نیست مثلا سرعت بیشتر کنه یعنی نزدیک به اس اس دی باشه از هر لحاظ
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از همون اول خوی کشت و کشتار تو وجودت بود... داعشی حالا بوده مستر کلاغ همه رو تهدید به قتل میکنه ها
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بروی ی دونه بگیر دیگه بیا این نوید از دست تو داره خودزنی میکنه نه بابا از دست قیمت خود زنی میکنم... 700دلار
نوشته اصلی توسط pirana حالا بوده مستر کلاغ همه رو تهدید به قتل میکنه ها فکر کنم زیر دست تو آموزش دیداز سوسک شروع کرد به اینجا رسید.. تو که با جوجه شروع کردی ببین وضعیت چقد خرابه
نگین صدق گویا مجرده فدای اون خال هندوت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اوه بیخیال ببین من خودم ـو زدم پای چشم سجاد کبود شد 700 دلار شوخی نیست که
نوشته اصلی توسط pirana نه واقعا قاطی کرده درک ـش میکنم همه رو گفتم پیچیده شد واسه کسی که هیچ پیش زمینه ذهنی نداره درمورد هارد ممنون از درک بالات پیش خودم الان گفتم اینا دارن تو دلشون کلی فش بارم میکنن
نوشته اصلی توسط pirana نه بابا از دست قیمت خود زنی میکنم... 700دلار وایسا دلار ارزون بشه بعد بگیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن