نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خيلي وقته يه تايپيك تولد نزديم خدا رُ شکر
صفا در محفلی غیر رسمی تاکید کرد استفاده از شعر ما بناهای محکمی بودیم پیگرد قانونی داره ، تا اخر پیگیری میکنم دیوث
نوشته اصلی توسط DePreSso من اصن بلد نیستم گول بزنم ولی خوش اومدی چراغ تاپیکو روشن کردی تو خود گولی من رفتم نفر اخری هر کی رفت خاموش کنه بی زحمت
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خيلي وقته يه تايپيك تولد نزديم کلا در دوره سوم زدیم؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N خدا رُ شکر الآن ميزنم
نوشته اصلی توسط mahdi نه باو بقیه میخونن ما از اونا یاد میگیریم وات؟ جدا ؟تو از کجا میدونی خیلیا اعتراض زدن البته حتی میخوان برن جلو سنجش بخوابن شنیدم بعید میدونم به جایی برسن...ولی از میشنوی استفاده کن ... سال اولی که ارشد صنایع همچی اتفاقی براش افتاد خیلیا زدن بغل نخوندن خیلیا سر جلسه ول کردن رفتن... رفیق من زده بود به تخمش با میانگین 15-20 رفت شریف
نوشته اصلی توسط pirana پس ما از صب اینهمه زر زدیم چراغ ـش خاموش بود لامصب؟ تو تاریکی زر میزدین
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیروز دکتر حقیقت تو پارسه جلسه اورژانسی گذاشته برای این قضیه پارسه خوبه؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! الآن ميزنم کلا جز همین تاپیک تاپیک دیگه ای نداریم همه بحثا همین جا مطرح شه سنگین تره
نوشته اصلی توسط mahdi نه باو بقیه میخونن ما از اونا یاد میگیریم درست گفتم اینطوری میگی که توضیح ندی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 324 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن