نمیدونم نمره بالا دادن به این فیلما ژست روشنفکرانس یا فهم عمیق
به قول استاد اکثر منتقدین مرعوب بازی های روشنفکری شدن
کلا یه جوی درست شده هر کی بخواد مخالف باشه میترسه طرد شه ....باور کن خود اونا هم قبول ندارن نصفشون و اصلا نمیدونن چی چی! یه وقتای ما وقتی چیزی نمیفهمیم فکر میکنیم چه خوبه
ملی ، اینو چکاب کن یه خونه ی کوچیک و یه قاب عکس خالی یه باغچه ی خشکیده پوشیده از بی حالی آدم یه جایی می خواد دنیا به کامش باشهتو خلوتش خوش باشه یا بین مردم گم شهتصویر رویاهاشو تو زندگی میبافه تو فال قهوه یا که تو گوشه ای از کافه یه همدم مصنوعی تنها توی رویاشه به یاد اون میخوابه تا صبح کنارش پاشه میرم به دنیایی که ما بین رویاهامه برگشتنم دستم نیست کفشای رفتن پامه آغوشمو وا کردم تا زندگی سهمم شه اما سرابی تازه همیشه سهمم میشه تنهایی محض اینه که توی جمع تنها شی هر راهیو که میری تو جای اول باشی
خوبه احمد فقط با مصرع دوم بیت اولش با کلمه بیحالی ارتباط برقرار نمیکنممثلا به نظرم بهتره بگی یه باغچه خشکیده پژمرده و پوشالی یا یه چیزی تو این مایه ها
یعنی چی .. خب 7 تا گناه بود 7 تا مرگ
این فیلم جز فیلمای بالای 85 برا منه
بوچ کسیدی هم 70-75
7 تا مرگی نشون نداد 7 گناه و 5 تا قتل...2 تاشُ گفت کشتم ولی نشون نداد ....
در ضمن اگرم نشون داد باز نباید سر زنه رُ میبرید من مشکل پیدا کردم
بوچ بهتر بود یا RIO?
اینجا مشخص چرا برگمان تنها روشنفکر حقیقی تاریخ سینماست
چقدر یه فیلم میتونه بد باشه واقعا...فیلم که چه عرض کنم...فیلم نبود واقعا
نه حتی مفومی نه شعاری نه ادایی...
یه جورایی می خوان از اون تقلید کنن ولی...
مث آدم میومد همین که 2 نفر 2 جای مختلف شکل همن فیلم می ساخت باز بد نبود این ادا درآوردناش رو اعصاب بود
به قول استاد اکثر منتقدین مرعوب بازی های روشنفکری شدن
کلا یه جوی درست شده هر کی بخواد مخالف باشه میترسه طرد شه ....باور کن خود اونا هم قبول ندارن نصفشون و اصلا نمیدونن چی چی! یه وقتای ما وقتی چیزی نمیفهمیم فکر میکنیم چه خوبه
دیدم یه سری نظرات داده بودن که هر کسی اینُ نمیفهمه و باید غرق در معنویات شده باشه و از خود رها شده باشه و این ** شرا