شاید منظورش ANGRY BIRD و ایناس...
از بازی دو مفهوم استنباط میشه یکی اینکه خیلی بالا باشه یکی اینکه یه چی ارزون میخوام فقط بازی کنه
واسه همین پرسیدم دیگه...
اخه بچه ها معمولا اگر الان به اینا هم قانع باش فردا دست رفیقش یه چی دیگه ببینه دلش میخواد اسفالت ایربون و فیفا بزنه
در این حد بخواد خب هست!
واسه همین پرسیدم دیگه...
اخه بچه ها معمولا اگر الان به اینا هم قانع باش فردا دست رفیقش یه چی دیگه ببینه دلش میخواد اسفالت ایربون و فیفا بزنه
در این حد بخواد خب هست!
پسرخاله ی منم برا پسرش یه چینی 300 تومنتی خرید زد زمین شکستش ....100 تومن پول مانیتورش بود
ببین تبلت واسه بازی یه حداقل هایی میخواد که با این پولا نمیدن....تبلت 300 400 هست ولی بی تعارف بگم بهت مفت نمیارزه!
حالا اگر یخورده بری بالاتر تا 700 800 شاید گزینه های بهتری باشه البته اونم بیشتر به درد وب گردی و موزیک و ...میخوره تا بازی!
البته بستگی به بازی و کاراییشم داره منتها تبلت (رده پایین و تا حدی میان رده) هیچ وقت انتظارات واسه گیمر رُ براورده نمیکنه
جند سالشه؟؟ و کاراییش در چه حد میخوای؟؟؟
چهارده پونزده سالشه فقط واسه بازیش میخوام یعنی اگه وای فای و بولوتوثم نداشت خیلی بهتره..
من پیشنهاد psp دادم گفتم تبلتم یه پرس و جو بکنم ببینم کدوم خوبه واسه بازی
خوبه احمد فقط با مصرع دوم بیت اولش با کلمه بیحالی ارتباط برقرار نمیکنممثلا به نظرم بهتره بگی یه باغچه خشکیده پژمرده و پوشالی یا یه چیزی تو این مایه ها
اونجا رو خودم هم تو ذهنم هست پوشالی بذارم اما کار داره تا درستش در بیاد
در کل چطور بود ؟
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
_______________ تو رو
وقتی نبینم سیر میشم