[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخی
سلام و درود
قرار ما با دوستان بر این پایه بوده که اخباری که در مورد مرتضی عزیز نقل میشود ؛ قابل استناد و بدور از دروغ و امید واهی وهمچنین جنجال باشدبنابراین تقاضا میکنم که در مورد اخبار این عزیز از منابع معتبر پیگیری بفرمایید:
-قبلا هم گفته شد که بیماری مرتضی سرطان پیشرفته معده میباشد که متاسفانه بعضی دیگر از اندامها را هم درگیر نموده ...این بدان معنی است که مرتضی با بیماری سختی درگیر است و اینکه توقع بهبود سریع وچند روزه را داشته باشیم فقط با معجزه امکان پذیر است وبس.
-اما مطلبی که در اصل میخواستم بگویم این است که بعد از اینکه سه روز پیش حال مرتضی رو به وخامت رفت و حتی اطرافیان را بشدت نگران کرد با دعاهای شما عزیزان حال مرتضی بدون هرگونه غلو و دروغی بصورت معجزه آسایی ثابت شد...دقت بفرمایید صحبتی از بهبود نیست فقط عرض میکنم از وخامت حال ایشان کاسته شد و الان هم ایشان در آی سی یو بستری هستند و به کمک آرامبخش ها بدون درد در حال استراحتند.
-آدم خرافاتی نیستم ولی اثرات دعاهای شما عزیزان را همه ما دیده ایم...پس باز هم خواهش میکنم با هر مذهب و دین و اعتقادی که دارید برای مرتضی دعا بفرمایید.
دستبوس شما
شهرام شکوهی ۵ شنبه ۲۲ آبان
در حال حاضر 516 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 516 مهمان ها)