نوشته اصلی توسط mali68 خوبه کار کنه ولی خو انقدر زود نگه ادم میره تو امپاس عادت محسن دیگه....همچین بدم نیست! من که شخصا میپسندم ولی خب وقتی طولانی میشه خیلیا رُ اذیت میکنه ...در کل یکمی میذاشت میگذشت بد نبود
نوشته اصلی توسط AkbaR 9 تا بودا اون یدونه برا یغماست دیگه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اون یدونه برا یغماست دیگه شاهین چی؟؟
نوشته اصلی توسط mali68 ..یه بار با برزویی و اون حیدرزاده کار کرد پشت دستشو داغ کرد با زن کار کنه دیگه برزویی بود یا ترانه مکرم
نوشته اصلی توسط Herzeleid عادت محسن دیگه....همچین بدم نیست! من که شخصا میپسندم ولی خب وقتی طولانی میشه خیلیا رُ اذیت میکنه ...در کل یکمی میذاشت میگذشت بد نبود همینو میگم..باور کن من هنوز تو پارو موندم هی گوش میدم هی گیج میشم دوباره گوش میدم گیج تر میشم..لامصب انگار شرابه
نوشته اصلی توسط Herzeleid شاهین چی؟؟ شاهینو نگه داشته برا فیت ترک هفته البوم ، میگن برگ برنده البومه ، تو چنگیز هم زیرصدا میگن شاهینه
کامران رسولزاده رُ هم جا نیندازین این تایید شده الی هم هست من ناصر ندیمی هم اضافه میکنم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برزویی بود یا ترانه مکرم اره افرین مکرم بود با این برزویی اشتباش،گرفتم..اخه همشون شبیه همه قیافه هاشون
شما توجیه نیستید اصن .. باید برم یگانه رو بیارم توجیهتون کنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid + 1 شاهین اوه مکارم شیرازی محسنُ مرتد اعلام میکنه تباه کن خودت را با ترامادول .. با صدای محسنتصور کن آی نقی با صدای محسن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 398 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 398 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن