سرطان معده هیچ ربطی به نوشیدنی نداره
حالا سرطان کبد رو میشه گفت 60 درصد دخیله
سینجول تخصصش کیفیته اومده دکتری میکنه ، همینا باعث میشه دهن لق یه مکانیک بیکار بمونه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گفته بودم طوفان تو راهه !! گفتم تا ١٤ روز نميتونم واسه سلامتيش دعا كنم !! چون خوابشو ديده بودم !!١٤ روز شمع نيت كردم واسه آمرزش گناهانش و راحت گذشتن شب اول قبرش������از ٧ روز قبله مرگ تا روز هفتمش !! نيت كردم آهنگ خدافظيو شب هفتمش بدم به نيت آمرزش وخداحافظى باهاش چون اينو ميدونم كه مرتضى عزيز قربانى شد براى زنده شدن عشق و موسيقى تو كشورمون و منم ميخوام با نيتم به نيتش قدرت بدم !! اما مردمان بى عشق بى خبر از همه جا فقط باز كامنت فحش دادن بدون اينكه بدونن نيته منو !!٧روز قبل مرگش نيت كردمو روز هفتم مرتضى عزيز كه ١٤ روز من تموم ميشه هم موزيك مردمان بى عشق بيرون مياد و اين موزيك ميتونه يه خداحافظى با مرتضى عزيز باشه !!! بازم ميگم به اين نيت كه مرتضى عزيز قربانى باشه براى زنده شدنه عشق و موسيقى توكشورمون و بدين وسيله مطمئنم كه روحش هم شاد ميشه و به هدفش ميرسه !!! من ازصميم قلبم به خانوادش و به مردم تسليت ميگم و اميدوارم كه ريشه ى بيمارى از اين سرزمين كنده شه !!! خدايا مرتضى عزيز رو به تو ميسپاريم ������❤️������ (امير تتلو)
امین تو هم رفتی فرم کامل میزنی دیگه
پيشگيري
- از كشيدن سيگار خودداري كنيد
- رژيمهاي غذايي شامل غذاهاي دودي، گوشتي و نمك اندود را كمتر مصرف كنيد
- به علائم سوءهاضمه كه بيش از چند روز طول بكشند، توجه كنيد
- رژيم غذايي مغذي و متعادل را استفاده كنيد
- در صورت لزوم آزمايشهاي سالانه غربالگري را كه توسط پزشك توصيه شده انجام دهيد
- استفاده از ماهي و سبزيجات تازه محتوي ويتامينa و c را كه احتمال ابتلا به سرطان معده را كاهش ميدهند فراموش نكنيد
-گوشت قرمز را به اندازه مصرف كنيد. استفاده از گوشت قرمز بيش از 13 بار در هفته احتمال سرطان معده را 2 برابر ميكند بخصوص اگر گوشت به صورت كبابي، پخته شود
-مصرف نمك وغذاهاي سرخ كرده را بسيار محدود كنيد و براي پخت غذا از روشهايي نظير بخارپز كردن و پخت در ماكروويو استفاده كنيد
- از مواد غذايي حاوي آنتياكسيدان نظير كلم بروكلي، هويج و گوجه فرنگي استفاده كنيد
- مصرف پياز و سير، خطر سرطان معده را كاهش ميدهد.
عوامل سرطان ساز معده کدام است؟
مصرف زیاد و طولانی مدت غذاهای کنسرو شده، غذاهای دودی، غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند و نیز غذاهای مانده از عوامل زمینه ساز سرطان معده هستند. پس از مصرف غذاهای بیرون و آماده تا حد ممکن پرهیز کنید.
سرطان معده بیشتر در چه افرادی دیده می شود و آیا ژنتیک نیز تأثیر دارد؟
سرطان معده بیشتر در افراد میانسال و مسن دیده می شود و در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می شود. سابقه عفونت های هلیکو باکتر پیلوری می تواند علت مهمی در ابتلا این بیماری باشد و همچنین زمینه ژنتیک نیز می تواند سبب ایجاد سرطان در افراد جوان و میانسال باشد. این سرطان ممکن است همراه سرطان هایی مانند سرطان کلیه، مغز و پوست نیز دیده شود.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 534 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 534 مهمان ها)