جلوی بیمارستان آهنگشو خوندن
جلوی بیمارستان آهنگشو خوندن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من .. خوردم ول میکنین حالا مارو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن این تیک 90 بهت گفتم ضریب رو اشتباه زده بود.. پرتغال رو امروز 13 داد
من زدم .. الان رفتم دیدم میگه به علت مغایرت با قوانین سایت فرم حذف شد..
به پشتیبانی نوشتم
سلام
ببخشید 2تا فرم اخر من به علت ((این فرم به دلیل عدم رعایت قوانین سایت نامعتبر است)). حذف شده. و پول این فرم ها به حساب کاربری من برگشت داده نشده. تک بازی پرتغال که احتمالا به دلیل ضریب اشتباه حذف شده ولی فرم دیگه رو دلیلشو نمیدونم. در هر صورت خواستار برگشت پول به حساب کاربری خود هستم ، چون اگه مشکل و قصوری هم بوده از جانب شما بوده.
با تشکر
کاربر گرامی 10000 تومان به حساب شما برگشت داده شد / با تشکر،موفق باشید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
46 mins · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
من مرتضی پاشایی رو از نزدیک نمیشناختم ، اما این مدت خبر هایی که توی اینترنت ازش منتشر میشد باعث شده بود پیگیر اخبار بیماریش باشم و با اینکه یه چیزی ته دلم میگفت آخر این داستان خوب نیست ، اما دلم میخواست که خوب باشه ، اما نشد ... یاد ایشون که گرامی هست امیدوارم خانواده و نزدیکانش و هوادارای ایشون صبر داشته باشند و این فقدان رو تحمل کنن و به نوبه ی خودم تسلیت میگم ، اما در این پروسه ی چند هفته ای بیماری مرتضی پاشایی اتفاق هایی افتاد که بازهم بابت خیلی از نقطه ضعف های فرهنگیمون بهمون هشدار جدی داد قبل ازین میخواستم در موردش بنویسم اما نخواستم سوار موجی بشم که ... بیایم سعی کنیم دیگه تو هر چیزی دنبال امتیاز گرفتن نباشیم ! ناراحتی یک آدم به هیچ عنوان استیج خوبی برای شو آف هیچ ** نیست ...
خاک بر سرشون اگه یه ذره عقل تو کلشون باشه این فرهنگو جا میندازن که تو مراسم تشییعش جای ** شر گفتن لا الا للالا میان شعرشو میخونن
تازه داشت محبوب میشد
در حال حاضر 574 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 574 مهمان ها)