نوشته اصلی توسط Herzeleid ماهالند معنا گرا نیست بیشتر سو رئالیزم مهم نیس مهم اینه اولش زیاد نمی فهمی چی به چیه 1-2 بار باید ببینی نقدشم بخونی
نوشته اصلی توسط HO33E!N به دلیل مشکلات پیش اومده استدعا دارم از اعضای بلند پایه ی مجمع 5 شنبه ها کلا روز آف باشه تایید می شود
نوشته اصلی توسط HO33E!N به دلیل مشکلات پیش اومده استدعا دارم از اعضای بلند پایه ی مجمع 5 شنبه ها کلا روز آف باشه من موردی ندارم!
نوشته اصلی توسط HO33E!N lucy...
نوشته اصلی توسط AkbaR حسین لیستش کن le trou the child inherit the wind cape fear withness for the ... the hustler
نوشته اصلی توسط AkbaR تایید می شود نوشته اصلی توسط Herzeleid من موردی ندارم! تصویب شد پس لیستش کن حسین! روزای ببرسی و هم اندیشی هم به ترتیب یک شنبه ها سه شنبه ها و جمعه ها باشه؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid سلام علی جان خوش اومدی داداش حالت خوبه؟؟ نوکرم امین جان خوبی داداش؟ شکرخدا خوبم نوشته اصلی توسط pirana سلام... تو چرا اواتارت هست؟! اخه من از نورچشمی ها هستم
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط pirana lucy... من لوسم؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid تصویب شد پس لیستش کن حسین! روزای ببرسی و هم اندیشی هم به ترتیب یک شنبه ها سه شنبه ها و جمعه ها باشه؟؟ اینم خوبه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من لوسم؟ شب بخیر...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 609 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 609 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن