نوشته اصلی توسط Herzeleid پس تا هفته اینده اکبر پدیده ای متحصر به فرد در زمینه ی گشادی ه
نوشته اصلی توسط HO33E!N میگن یه بار قبل و یه بار بعد انقلاب دوبله شده انگار من دوبله ها رُ دان میکنم ولی ترجیح میدم بار اول با صدای خود فیلم و زیر نویس ببینم اگر خوب بود و به بار دوم و سوم کشید دوبله هم ببینیم که تنوع بشه
اگه می دونستم اینجور چیزا قراره اتفاق بیافته به همون سیستم قطره ای رای می دادم
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکبر پدیده ای متحصر به فرد در زمینه ی گشادی ه من اگر چیزی بگم میشه قضیه پیامبر و خرما
نوشته اصلی توسط Herzeleid من دوبله ها رُ دان میکنم ولی ترجیح میدم بار اول با صدای خود فیلم و زیر نویس ببینم اگر خوب بود و به بار دوم و سوم کشید دوبله هم ببینیم که تنوع بشه منم دوبله ها رُ دانلود میکنم که اگر از ***** گذشت و صحنه ای نداشت نشرش بدمولی برا خودم سوئیچ میکنم رو زبون اصلی
نوشته اصلی توسط Herzeleid اقا این حفره رُ دان کردین شما؟؟ اگر اره از تاینی؟؟ اگر اره کودم کیفیتشُ؟؟ اخه واسه دوبله 2 تا تایم داده نکنه اینم مثل سینما نسخه انکات داره من آره از تاینی نسخه انکود خودشونو دانلود کردم 953 مگ
نوشته اصلی توسط AkbaR اگه می دونستم اینجور چیزا قراره اتفاق بیافته به همون سیستم قطره ای رای می دادم 4 تا next زدن کاری نداره جون اکبر
نوشته اصلی توسط HO33E!N منم دوبله ها رُ دانلود میکنم که اگر از ***** گذشت و صحنه ای نداشت نشرش بدمولی برا خودم سوئیچ میکنم رو زبون اصلی اره اونم یکی دیگه از استفاده هاش....البته دوبله باشه میشه بقیرُ ممیزی هم کرد حتی
نوشته اصلی توسط Herzeleid بهترین فیلم بهترین بازیگر مرد بهترین بازیگر زن بهترین سکانس و........ بدترین ها هم ذکر بشه بد نیست پس لیستش کن
حسین فیلمی که پیشنهاد دادی زیر نویس داره یا نه؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن