هر موقع یکی فوت کرد اطرافیانش میگن خواب دیدند با لباس سفید تو ی باغ بزرگ نشسته
منتظرم یکی هم در مورد پاشایی اینو بگه
هر موقع یکی فوت کرد اطرافیانش میگن خواب دیدند با لباس سفید تو ی باغ بزرگ نشسته
منتظرم یکی هم در مورد پاشایی اینو بگه
بفرمایید قورمه سبزی مامان پز گرم شده...
ما بریم فعلا
شوخی موخی کردیم شرمنده
مراسم خاکسپاری مرتضی پاشایی به دلیل ازدحام جمعیت لغو شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 26 minutes ago
بابا بى پدرا، مرده پرستا گمشين بيرون از پيجه من !!! يكى نيس بگه لعنت بر پدر و مادرت خوب بى ناموس حال نميكنى نيا تو اين صفحه ١٠٠ بار !!! آخه بگو چاپلوس عوضى ناراحتى برو به عزاداريت برس چرا مياى اينجا فحش ميدى !! اصلا گه ميخورى مياى پيجه منو ميبينى وقتى عزيزت مرده !!! بابا اصلا يارو مرده به من چه ؟؟؟ مگه من كشتمش !؟؟ من بابام مرد از فرداش چسبيدم به زندگيم اينو كه اصلا تا حالا هم نديده بودم بنده خدارو !! ٤٠ تا هم پيام تسليت دادم با اينكه اصلا يارو رو نميشناختم واصلا همكارمم نبووده بابا چرا نميفهمين ؟؟ !!! بسه ديگه عنشو دراورديد !!! آبروى خوده يارورم ميبرين اينجورى به قرآن !!! خود باباى يارو جاى اينكه بره عزاداريه پسرش مياد رو اينستا پست ميده !! همه مردم مرگ يارورو پله كردن دارن ميرن ازش بالا !!! منم برم بهشت زهرا خودم و خاكى كنم عكس بگيرم خوبه ؟؟؟؟ زشته !! عيبه !! درست شيد يكم !! دارين زير خودتونو سوراخ ميكنيد اما ما هم تو اين جامعه هستيم و نميذاريم !!! خدايا نجاتمون بده
در حال حاضر 538 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 538 مهمان ها)