[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ye dooneyi too iran roo dastet khanande nist ❤️������������������hasooda bemiran
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ye dooneyi too iran roo dastet khanande nist ❤️������������������hasooda bemiran
بابا بى پدرا، مرده پرستا گمشين بيرون از پيجه من !
یکی خــمینی رو نذاشتن دفن کنن یکی پاشایی رو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جون من از صمیم.قلب دوستدارم اگه هرکسی بیاد ج.هر بی.احترامیو بده اونم میشه بی شخصیت یبار حرفتو زدی خوب کردی اینا ک دارن فوش میدن بخاطر اینه ک تو اهمیت نمیدی پس اهمیت نده چون خوشحال میشن من عاشقه پساتم ولی ما مردم ایران از همون اول اینو تو گوشمون فرو کردن(دوریو دوستی)اگه هفته ای ی پست.بزاری طرف دارات له له تو میزنن .خواهش میکنم ب فوشا توهینا اهمیت نده چون اونا بیشخصیتن.ما تتلییا دوستداریم
خودکشی قهرمان کشتی فرنگی ایران در زندان
بابک قربانی کشتیگیر کرمانشاهی که سابقه عضویت در تیم ملی را داشت و به اتهام قتل در زندان کرمانشاه بهسر می برد، خودکشی کرد.مجتبی ملکی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه در گفتوگو با ایسنا، با تایید این خبر اظهار کرد: بابک قربانی، قهرمان کشتی فرنگی ایران صبح امروز (یکشنبه) - 25 آبان ماه - در زندان مرکزی کرمانشاه دست به خودکشی زد و به زندگی خود پایان داد.وی افزود: گویا قربانی چند روز پیش با یکی از دوستانش در زندان کرمانشاه قرار میگذارد که با هم خودکشی کرده و به زندگیشان پایان دهند که دوستش دو روز پیش در زندان خودکشی کرد و وی نیز صبح امروز اقدام به خودکشی کرد.
بدبختي و فلاكت داره كلا ايران رو ميگيره
در حال حاضر 506 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 506 مهمان ها)