اعوذبالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
هنرمندان موسیقی یعنی شتر مرغ های تاریخ ...
منتظران گرامي؛ داستان شتر مرغ را همه میدانيد زمانی كه گفته شود که بار را بر دوش خود ببر .میگوید من مرغ هستم و زمانی که گفته شود پس پرواز کن . میگوید شتر هستم چطور پرواز کنم؟!
اگر از هنرمندان بپرسیم که آیا مسلمان هستید یا خیر ؟
با عصبانیت میگویند : الحمدلله مسلمان هستیم . ولی اگر کار های شان را ببینیم اصلا به مسلمان شباهت ندارد و همیشه آب به آسیاب دشمن ريخته اند.
همانطور كه قبلا اشاره كرده بوديم موسيقي باعث شيوع و رشد سلول هاي سرطاني در مغر و بدن انسان ميشود و موسيقي باعث ميشود كه انسان در جواني بميرد.
مثال بارز اين حقيقت اقاي پاشايي است كه در اوج جواني و ٣٠ سالگي توسط موسيقي به سرطان دچار شد و فوت كرد.
بسياري از اين جوانان متأسفانه براي وي عزا گرفتند و بالاتر از آن، از ايشان ميخواهند كه برايشان دعا كند!
ميگويند كه وي به آغوش خداوند رفته است!
آخر شما را به بزرگي حضرت امام عصر عليه السلام قسم، آيا اين چهره، چهره اي است كه به ديدار خداوند رفته است؟
عذاب و وحشت را در اين چهره نميبينيد؟!
فيلم جام كندنش را نديده ايد كه به سختي از اين دنيا جان ميكند؟ و حتي تا آخرين ساعت زندگي مادي اش به فكر كنسرتهايش بوده است؟
خداوند حفظ فرمايد كسي كه از اين شخص فيلم گرفته است تا مايه عبرت سايرين شود.
اين را بياد داشته باشيد كه پيروان حق و حقيقت هميشه كم هستند و شايد بسياري بر اين مطالب خرده بگيرند كه آن هم از فرومايگي و شتر مرغ بودن آنها است.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
تنها نماينده رسمي حضرت ولي عصر عليه السلام در فيس بوك و توييتر...
نوید عاشق این پیجایی ها شب و روز پیگیری میکنی
در حال حاضر 529 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 529 مهمان ها)