نوشته اصلی توسط Herzeleid چندش
نوشته اصلی توسط Herzeleid حيلي چاكريم قربانت مخلصيم آقا گروه داره شلوغ ميشه ها عكسا خوب داره لايك ميخوره
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خيلي خوشتيپه لئو لاشی یه دور کل بازیگرای زنو زده زمین دیکاپریو نوید جریان استعفای سمت خدا رو فهمیدی
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! قربانت مخلصيم آقا گروه داره شلوغ ميشه ها عكسا خوب داره لايك ميخوره ها راضيم وقتش يه مصاحبه اختصاصي بگيري
سلام ممد بی بی سی اسپورت: آرسنال و من سیتی به دنبال به خدمت گرفتن دی ماریا هستند
نوشته اصلی توسط mohammad لاشی یه دور کل بازیگرای زنو زده زمین دیکاپریو نوید جریان استعفای سمت خدا رو فهمیدی نوش جونش آره باو . كليپش رو ديدم به خاطر تهيه كننده استعفا به اين مزخرفي تا حالا توو عمرم نديده بودم
حواستون باشه دارین چکار میکنین وقت مصاحبه اختصاصی نداریم
نوشته اصلی توسط Herzeleid ها راضيم وقتش يه مصاحبه اختصاصي بگيري والا فكر كنم اصن ديگه جواب من رو نده ميخواي اين دفعه تو بهش بگو شايد قبول كرد
نوشته اصلی توسط HOSSEIN سلام ممد بی بی سی اسپورت: آرسنال و من سیتی به دنبال به خدمت گرفتن دی ماریا هستند سلام حسين
نوشته اصلی توسط mohammad حواستون باشه دارین چکار میکنین وقت مصاحبه اختصاصی نداریم راستي تو صاحابش بودي اصن يادم نبود . بهش بگو يكم مهربونتر باشه اونروز بهش پي ام دادم نزديك بود ديگه بگيره بزنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن