صفحه 9703 از 12529 نخستنخست ... 87039203960396539693970197029703970497059713975398031020310703 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 97,021 به 97,030 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3fide نمایش پست ها
    بریدی
    نظر کلی من اینه که آدم تو هر دینی باشه و به هر چی اعتقاد داشته باشه و نداشته باشه مهم نی....
    انسانیت یه قواعد مشخصی داره ....همونا اجرا بشه کافیه .....لازم نیس دین خاصی داشته باشی یا کار خاصی برای اثباتش انجام بدی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    با من بحث کن بقیه رُ کار نداشته باش...نظر کلی بگو وارد جزئیات نشو
    با تو هم بحث کنم ترکشش به خیلیا میخوره
    ولی در کل حس میکنم اعتقاداتمون به شرایطمون داره گره میخوره
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3fide نمایش پست ها
    بریدی
    سفر
    دکتر خلیل رفاهی در کتاب گردش ایام میگوید: روزگاری که درقم طلبه بودم بعلت جوانی و خامی و بی ارتباطی با جامعه معتقد بودم که فقط کسی که در قم باشد و روحانی باشد انسان ارزشمندی است. اما وقتی در دوره ای که دانشگاه تهران بودم با شخصیت های با فضیلت روبرو شدم فهمیدم که در خارج از قم و در اشخاص غیرروحانی هم اشخاص ارزشمند وجود دارند اما باز شیعه بودن را شرط اصلی میدانستم. بعد با سفر به کشورهای عربی متوجه شدم که بین سایر فرق اسلامی هم انسان ارزشمند یافت میشود.پس از سفر به اروپا به این نکته واقف شدم که در بین سایر مردم موحد نیز انسان ارزشمند وجود دارد. پس از آن در سفر ژاپن حادثه ای برایم رخ داد که برایم معلوم شد به معنی حقیقی فضیلت و انسانیت زبان و مکان و نژاد و مذهب و رنگ نمی ‏شناسد. زیرا در پایان سفر آمریکا و هنگ کنگ وارد ژاپن شدم, موقع بازیهای المپیک بود که در ژاپن برگزار می شد و برایشان من که با لباس روحانی بودم جالب بود و از من عکس و فیلم میگرفتند و.. ...برای غذا به رستوران بسیار بزرگ و شلوغی رفتم و بعد چندین ساعت به جاهای دیگری رفتم ناگهان یادم آمد که ساکم را که تمام زندگیم داخل آن بود را در آن رستوران جا گذاشته ام سراسیمه رفتم و با کمال ناباوری دیدم ساکم همانجا است و پیرمردی کنار آن نشسته است, اوگفت وقتی دیدم ساکت را فراموش کردی با این که وقت دندان پزشکی داشتم ماندم تا بر گردی و وقتی از او تشکر کردم و گفتم خدا به شما اجرخواهد داد، او در جواب گفت:
    من به خدا اعتقاد ندارم من به انسانیت معتقدم

4. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نظر کلی من اینه که آدم تو هر پدینی باشه و به هر چی اعتقاد داشته باشه و نداشته باشه مهم نی....
    انسانیت یه قواعد مشخصی داره ....همونا اجرا بشه کافیه .....لازم نیس دین خاصی داشته باشی یا کار خاصی برای اثباتش انجام بدی
    اینکه اره خوب قبول ولی من به یه سری چیزای دیگم پایبندم

نیمه حرفه ای
    سفر
    دکتر خلیل رفاهی در کتاب گردش ایام میگوید: روزگاری که درقم طلبه بودم بعلت جوانی و خامی و بی ارتباطی با جامعه معتقد بودم که فقط کسی که در قم باشد و روحانی باشد انسان ارزشمندی است. اما وقتی در دوره ای که دانشگاه تهران بودم با شخصیت های با فضیلت روبرو شدم فهمیدم که در خارج از قم و در اشخاص غیرروحانی هم اشخاص ارزشمند وجود دارند اما باز شیعه بودن را شرط اصلی میدانستم. بعد با سفر به کشورهای عربی متوجه شدم که بین سایر فرق اسلامی هم انسان ارزشمند یافت میشود.پس از سفر به اروپا به این نکته واقف شدم که در بین سایر مردم موحد نیز انسان ارزشمند وجود دارد. پس از آن در سفر ژاپن حادثه ای برایم رخ داد که برایم معلوم شد به معنی حقیقی فضیلت و انسانیت زبان و مکان و نژاد و مذهب و رنگ نمی ‏شناسد. زیرا در پایان سفر آمریکا و هنگ کنگ وارد ژاپن شدم, موقع بازیهای المپیک بود که در ژاپن برگزار می شد و برایشان من که با لباس روحانی بودم جالب بود و از من عکس و فیلم میگرفتند و.. ...برای غذا به رستوران بسیار بزرگ و شلوغی رفتم و بعد چندین ساعت به جاهای دیگری رفتم ناگهان یادم آمد که ساکم را که تمام زندگیم داخل آن بود را در آن رستوران جا گذاشته ام سراسیمه رفتم و با کمال ناباوری دیدم ساکم همانجا است و پیرمردی کنار آن نشسته است, اوگفت وقتی دیدم ساکت را فراموش کردی با این که وقت دندان پزشکی داشتم ماندم تا بر گردی و وقتی از او تشکر کردم و گفتم خدا به شما اجرخواهد داد، او در جواب گفت:
    من به خدا اعتقاد ندارم من به انسانیت معتقدم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    امین تا پارسال سوالات شرعی پاسخ میدادی از برکات نماز میگفتی
    تا چند ماه پیش هم روزه هات به جا بود
    البته شایدم من اشتباه میکنم
    سوال شرعی الانم اگر بلد باشم جواب میدم
    امیرم روزه میگیره منم همچنان میگیرم ولی این معنیش اینه که معتقدم؟؟ خب نه
    ضمنا بحث من وجود و اینا نیست....من انکار نکردم هیچ وقت فقط میگم من متعقتد نیستم

فوق حرفه ای
    سریع همپای عبدالهی کردن پاشایی رو

فوق حرفه ای
    نظر کلی من اینه که آدم تو هر دینی باشه و به هر چی اعتقاد داشته باشه و نداشته باشه مهم نی....
    مرحبا بکم

فوق حرفه ای
    سُر بود
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    با تو هم بحث کنم ترکشش به خیلیا میخوره
    ولی در کل حس میکنم اعتقاداتمون به شرایطمون داره گره میخوره
    نمیگم ما خیلی بدبختیم شاید در مقابل خیلیا بهترین زندگی داشته باشیم ....
    ولی مثلا با اینکه میگن خدا از هر ** به اندازه ی شرایطی که براش فراهم آورده توقع داره ارتباط برقرار نمیکنم ....
    به نظر من از یه بچه که سرش تو آشغاله برای پیدا کردن غذا جز کافری نباید توقع داشته باشی...
    از کجا معلومه اگر به اون یه زندگی خوب میداد یه آدم خیری نمیشدی؟
    میگن حکمت ....میگن قسمت ...چرا همیشه چیزای گند قسمت یکیه همه چیزای خوب قسمت یکی دیگه ؟
    میگن شاید جنبه ی پول علم ...نداشتی که نداده ...مگه اینا که دارن جنبشُ دارن؟
    برتری اونایی که زندگی خوبی دارن و دغدغه ندارن به من و تو و اون بچه چیه؟
    ممکنه بگن خدا گفته ما انسان را در رنج آفریدیم .....پس این همه تناقضی که میبینیم چیه ؟

صفحه 9703 از 12529 نخستنخست ... 87039203960396539693970197029703970497059713975398031020310703 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 484 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع