یه شب اومدم بحث شما رو میخوندم یه پسر تازه وارد متالیک بود چی بود گفت همه ادیان یه حرف میزنه اونم انسانیت ه من خیلی به این جمله معتقدم
من زیاد اهل قرآن خوندن نیستم ولی فک میکنم حرفایی که تو قران زده شده حرفای درستی ه
نمونش این که مشروبات باعث زیان به شخص میشه یا ضررات گوشت خوک
یا اینکه به فقرا کمک کنیم ,به پدر و مادر نیکی کنیم
خو اینا همش درس انسانیته دیگه
اینکه که اونا ضرر داره و نداره که علم هم ثابت کرده .....
مثال مادی میزنم
پدر تو 2 پسر داره ....برای برادر تو محبت ...امکانات ....توجه ....در حد اعلی نشون میده آخرم مثلا 2 تا خونه و 2 تا ماشین میده بهش
بعد تو هیچ کدوم از این اتفاقات رُ تجربه نمیکنی ....
آیا علاقه ی تو و برادرت به پدرت یکسانه؟
آیا پدرت حق داره بگه چرا تو همچین پسری هستی و برادرت فلان طوره؟
ببخشید که دخالت میکنم
مثال مادی زدید و پای عواطف به میان کشیدید
پدر همیشه حق داره
1. اون چیزایی که تو از دین دوست داری همونایی که انسانیت و اخلاق و...هماهنگه! یعنی شاید اگر دینم نبود تو بازم بهش پایبند بودی در یه شکل دیگه همون طور که خودت گفتی بهم حس خوبی میده! پس اینا رُ هر جای دیگه هم بدون همین حسُ داشتی یعنی به دین بر نمیگرده تو وجود خودته
2.تفسیر شخصی که از دین نداریم....یا قبول داریم یا نه! اگر قبول دارسم باید این پکیچ رُ کاملا بهش متعقد باشیم و عمل کنیم اگر نداریم خب نداریم.
توی دین خودم میگم نماز میخونم چون حس خوبی داره اما حجابم نه نمیتونم قبول کنم بخاطر اینکه یه جنس دیگه گناه نکنه من ازاد نباشم من برم تو اتیش جهنم خدا بندشو دوست داره پس هیچوقتم عذابش نمیده من عادت کردیم تو عذاب زندگی کنیم تا خیال راحت داشته باشیم مثلا
ببخشید که دخالت میکنم
مثال مادی زدید و پای عواطف به میان کشیدید
پدر همیشه حق داره
گور بابای پول .....
پدر شما برادرتون رُ بسیار دوس داره و هر جور محبت و عاطفه خرج برادرتون میکنه و شما رُ به پشم هم به حساب نمیاره ....
با تمام حق پدر آیا حق داره انتظار یکسانی از شما داشته باشه ؟