نوشته اصلی توسط pirana اوه اوه... تو کلم بروکلی بخور پس
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Maryam فانتزی های یک دختر دیوانه اسمشو بذار این روزا که خیلی فانتزی نیست دیگه....داره رنگ حقیقت میگیره
روزی 3 تا پست میدم 4 بار آواتار آپ میکنم
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Maryam تا آب رودخونه بازه تشریف بیارید نه دانشجوی انصرافی ام انشالله از یک ماه دیگه شروع میکنم مرخصی ندارم وگرنه عشقمه شبای پل خواجو...ایشالا موفق باشی تو هر رشته ای که ادامه میدی
نوشته اصلی توسط SINA روزی 3 تا پست میدم 4 بار آواتار آپ میکنم
نوشته اصلی توسط mali68 یاد مدرسه افتادی یا مهدکودک؟ هیچ کدوم... الان معرفی شدید مثلا؟ خب تا پیش از اینم نام همدیگه رو میدونستید
نوشته اصلی توسط A M I R اینجاش دقیقا یک نوع نژاد پرستی ه تو چه ساده ای اینا که اسلام حقیقی نیست اقا هم خودش خوبه اطرافیانش بدن
نوشته اصلی توسط Herzeleid نخور بابا جان نخور....کسیک ه حساسیت داره فلفل نباید بخوره! نوید جنوبی اینا ماشالا طبعشون گرمه عادت دارن بعد تو سرماخوردگی کی فلفل میخوره اخه؟؟ اون بدتره... فلفل بخورم که یهو مث بادکنک باد میکنم فک کن یه نفر جنوبی باشه به فلفل حساسیت داشته باشه چه عذابی بکشه هااا
نوشته اصلی توسط SINA روزی 3 تا پست میدم 4 بار آواتار آپ میکنم اخرین بار یادمه ممد سایز اواتار ازم میپرسید!!
نوشته اصلی توسط Herzeleid این روزا که خیلی فانتزی نیست دیگه....داره رنگ حقیقت میگیره متاسفانه از مرحله آشنایی جلوتر نمیره جدیدا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 525 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 525 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن