نوشته اصلی توسط Sajjad یارو میل زده که محسن جان فکر نکنی میخوام بیام ببینمت که میگم آدرس بده ، بخدا یه کار دیگه دارم باهات ، تروخدا آدرستو بفرست برام شاید میخواد زانکو رو ببینه اون \سره رو بهش معرفی کن دخترا رو میبرد زانکو رو ببینن
نوشته اصلی توسط asc شاید میخواد زانکو رو ببینه اون \سره رو بهش معرفی کن دخترا رو میبرد زانکو رو ببینن پی امای رفیق محسن به دخترا دیدم خدایی من جای محسن خجالت کشیدم اومدم خبر دادم گویا محسن خودش میدونست قبلا هم ازین کارا کرده
نوشته اصلی توسط Sajjad پی امای رفیق محسن به دخترا دیدم خدایی من جای محسن خجالت کشیدم اومدم خبر دادم گویا محسن خودش میدونست قبلا هم ازین کارا کرده
نوشته اصلی توسط Sajjad پی امای رفیق محسن به دخترا دیدم خدایی من جای محسن خجالت کشیدم اومدم خبر دادم گویا محسن خودش میدونست قبلا هم ازین کارا کرده در چه حد بوده ابروریزی؟
نوشته اصلی توسط pirana در چه حد بوده ابروریزی؟ در حد ۴ تا بچه
نوشته اصلی توسط asc در حد ۴ تا بچه متولد شدن یا سقط توالتی؟
نوشته اصلی توسط pirana متولد شدن یا سقط توالتی؟ هنو معلوم نیس باید ۹ ماه از ماجرا بگذره ببینیم چه کرده
نوشته اصلی توسط asc هنو معلوم نیس باید ۹ ماه از ماجرا بگذره ببینیم چه کرده سرگذشت اون قبلیا در درسترس نیست؟
نوشته اصلی توسط pirana سرگذشت اون قبلیا در درسترس نیست؟ اطلاعی ندارم
نوشته اصلی توسط pirana در چه حد بوده ابروریزی؟ پی ام داده بود به چند نفر که اگه دوس داری زانکو رو ببینی بیا فلان جا زانکو رو هم میارم لپاشو بوس کنی و فلان و ... تو چتش هم مدام خایه مالی دخترارو میکرد ، چقد خوشگلی و لبات گیرایی داره وای چه لبایی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 590 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 590 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن