نوشته اصلی توسط shimaa همش در مورد ریاضیت حرف میزدن نام کاربری جدید مبارک من و ریاضی دو یار جدا نشدنی هستیم
نوشته اصلی توسط Chavosh ممد دهن لق طراوت مجمع ! الی چه خبر این بار شما 8-2 نبازین البته ارسنال اون تیم قوی نی
نوشته اصلی توسط mohammad الی چه خبر این بار شما 8-2 نبازین البته ارسنال اون تیم قوی نی رویاهای تخیلی داری
نوشته اصلی توسط A M I R مزرعه نیست ده هکتار زمینه اگه هیچی نشد از زمین خالی عکس میذارم اگه شد هم باشه البته گوشی ندارم خب از یکی بگیر دیگه
نوشته اصلی توسط Chavosh رویاهای تخیلی داری لاشی کل تیمتون مصدوم شده میگن فالکائو رو دیگه نمیخواین همش مصدومه
نوشته اصلی توسط mohammad شب و روز دان میکنم وقت نی چی گفتین پشت سرم لاشیا دان کردن چه ربطی به اومدن داره.. ی جوری میگه انگار داره از چاه اب میگیره من که همش تعریفتو کردم که اونشب بارسا داشت میباخت .. تو اومدی 2 تا جمله گفتی بارسا برد
نوشته اصلی توسط mohammad نام کاربری جدید مبارک من و ریاضی دو یار جدا نشدنی هستیم مقسی رشته ت چی بود ؟
نوشته اصلی توسط mohammad لاشی کل تیمتون مصدوم شده میگن فالکائو رو دیگه نمیخواین همش مصدومه چار تا جنازه ام بفرستیم تو زمین ارسنال مقابل ما همیشه پشمی بیش نبوده
نوشته اصلی توسط A M I R تا 3 ماه دیگه معلوم نی کی زنده کی مرده حرفای ناراحت کننده نزن
ممد نبودی واسه خاطر جو این ننه زاده بیچاره حسینو راهی اتوبانای تهران کردیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 203 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 203 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن