نوشته اصلی توسط mohammad تا کجا تا ناکجا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هیجان داره؟ از فیلمش توهمی تره؟ ها هیجان داره داستانش خیلی توهمه مثلا تو یه قسمت رو صفحه گرامافون صدای شیطانی ضبط شده و ملت رو میکشه
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Milad حس میکنم کار توست اگه حرفی زدی تاپیکی زدی پستی درمورد گذاشتی بگو دیگه کاریه که پیش اومده فقط گفتم حیف شد .... میلاد گذاشتی لوکا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تا ناکجا بمیر
نوشته اصلی توسط mohammad فقط گفتم حیف شد .... میلاد گذاشتی لوکا ژابی گفت گه خوردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad68 ها هیجان داره داستانش خیلی توهمه مثلا تو یه قسمت رو صفحه گرامافون صدای شیطانی ضبط شده و ملت رو میکشه بازی جواد رضویان چطوره تو این فیلم ؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 ها هیجان داره داستانش خیلی توهمه مثلا تو یه قسمت رو صفحه گرامافون صدای شیطانی ضبط شده و ملت رو میکشه اومیدوارم گیرا باشه حتما در قسمت های بعد با صدا حامله میکنه ملت رو
نوشته اصلی توسط Milad ژابی گفت گه خوردم همه جو گیر شدن کم مونده بگه با رفتن به بایرن رویام به حقیقت پیوست مثه دیماریا گفت همیشه ارزو داشتم پیراهن شماره 7 منچستر رو بپوشم یا فالکائو گفته ارزوم بازی تو منچستر بود فک کنم رویس بره گالاتاسرای میگه رویام به حقیقت پیوست
نوشته اصلی توسط mohammad بمیر این بود زندگی؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این بود زندگی؟ با پشمک حاج عبداله تونستی جواب های پدر خانمت رو بدی یا نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 66 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن