نوشته اصلی توسط ehsan1361 بدن رو بیار رو فُرم برو تو کارش مگه محل جدید باشگاه نداره ؟ عليك سلام احسان جون
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جریان چیه ؟ پیوند کیه ؟ جواب چیه ؟ دوست دخترش سرطان خون داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بدن رو بیار رو فُرم برو تو کارش مگه محل جدید باشگاه نداره ؟ فعلا قضیه سرطانو اینا هم انگار با ما هم ارتباط پیدا کرده اصلا حس و حال هیچی نیست چرا داره
نوشته اصلی توسط tandis_m عليك سلام احسان جون بههههههه سلام و درود بر بانوی معظمه ی مکرمه ی مواخره سرکار خانم مینا جان
نوشته اصلی توسط tandis_m خوندم خيلي متاثر شدم اميدوارم پيوند جواب بده البته در اكثر موارد جواب داده مرسی خدا کنه
نوشته اصلی توسط tandis_m دوست دخترش سرطان خون داره نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH داره ، فعلا قضیه سرطانو اینا هم انگار با ما هم ارتباط پیدا کرده اصلا حس و حال هیچی نیست چرا داره دوست دختر یا نامزد ؟؟؟ اگه دوست دخترته که اشکال نداره یکی دیگه اگه نامزدته که ایشالله خوب میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بههههههه سلام و درود بر بانوی معظمه ی مکرمه ی مواخره سرکار خانم مینا جان نازي خودتو اذيت نكن يه نن جون ميگفتي جواب ميداد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دوست دختر یا نامزد ؟؟؟ اگه دوست دخترته که اشکال نداره یکی دیگه اگه نامزدته که ایشالله خوب میشه نه نامزد نه بالاخره ادمه دیگه نمیشه تو این شرایط ولش کنم دلم نمیاد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH فعلا قضیه سرطانو اینا هم انگار با ما هم ارتباط پیدا کرده اصلا حس و حال هیچی نیست چرا داره خیلی متاثر شدم ایشالا خوب شه
نوشته اصلی توسط tandis_m نازي خودتو اذيت نكن يه نن جون ميگفتي جواب ميداد یه چن وقت نگفتم یادم رفته راستی ناراحت که نمیشی تاپیک آهنگ عباس معصومی رو بزنم ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 552 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 552 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن