نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ایرانی المانی آلمانه پس ؟ اونجا امکانات خوبه ، مُرده رو زنده میکنن ، البته میخواستم از همون آشنا نقل بگیرم
نوشته اصلی توسط tandis_m اسم آهنگش چيه لابد مينا میخواستم دیروز بزنم گفتم ناراحت میشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 علم پزشکی این مملکت به کار همه نمیاد ، مگه چند تا بیمارستان خوب داریم ؟ خب تو خارجم همينه ديگه مگه همه بيمارستاناشون خوبه فقط مزيتشون رسيدگي به موقع به بيمار ِ كه اينجا متاسفانه هر جائي اين پرسنل رو نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آلمانه پس ؟ اونجا امکانات خوبه ، مُرده رو زنده میکنن ، البته میخواستم از همون آشنا نقل بگیرم اره انگاری بهش میرسن چی ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره انگاری بهش میرسن چی ؟ تو ایران پرستار فقط صبح و ظهر و شب میاد یه فشار میگیره و میره ولی اونجا اینطوری نیست ، هر جوری امکاناتی فراهمه خدا رو شکر کن که اونجاست
نوشته اصلی توسط 3fide پوست خر کنا اواتارت کو پریده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو ایران پرستار فقط صبح و ظهر و شب میاد یه فشار میگیره و میره ولی اونجا اینطوری نیست ، هر جوری امکاناتی فراهمه خدا رو شکر کن که اونجاست اره واقعا خداروشکر باز ، اینم زود فهمید انگار امید دارم خوب شه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میخواستم دیروز بزنم گفتم ناراحت میشی هي بدبختي هي هر چي آهنگ قشنگه مال نازي و ليلا و ... هر چي آهنگ بند تمبونيه اسم مينا توشه
نوشته اصلی توسط tandis_m خب تو خارجم همينه ديگه مگه همه بيمارستاناشون خوبه فقط مزيتشون رسيدگي به موقع به بيمار ِ كه اينجا متاسفانه هر جائي اين پرسنل رو نداره اونجا دانشگاه آزاد نداره که زرت و زرت دکتر دوزاری بده بیرون . همه جور امکانات درمانی هم داره و ....
نوشته اصلی توسط tandis_m هي بدبختي هي هر چي آهنگ قشنگه مال نازي و ليلا و ... هر چي آهنگ بند تمبونيه اسم مينا توشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 473 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 473 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن