نوشته اصلی توسط MaMaTiR بستگی داره چند نظر بزنی .. یکی ازمایشی بزن خودت متوجه میشی آره بذاری امتحان کنم.تا حالا چیزی برنده شدی؟
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Gambler آره بذاری امتحان کنم.تا حالا چیزی برنده شدی؟ بت پارس نه من اینجا 5تا فرم زدم بالاترینش 12 شد امتیازم که هیچی باید حداقل 13 بشی که امید سوم داشته باشی
نوشته اصلی توسط M.GCH ولی آدما اشتباه میکنن تیریا رفیقای خوبی میشن اره تعریف از خودم نباشه، واقعا مث خرچنگیم احساس امنیت نکنیم طرف کسی نمیریم ولی از طرف کسی بریم واقعا مث یه دوست واقعا خوبیم
نوشته اصلی توسط Gambler برای فرم ترکیبی همون 16 تایی خودش مبلغو میگه یا هرچی دلمون خواست؟ هر چی دلت میخواد. حداقل 3 بازی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نه پس بارسا رو بزن سویا چن هفتس افت کرده
نوشته اصلی توسط Gambler پس بارسا رو بزن سویا چن هفتس افت کرده اره میشه اینکارم کرد
نوشته اصلی توسط HASSAN هر چی دلت میخواد. حداقل 3 بازی نگفتی نظرتو در مورد 4 بازی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نگفتی نظرتو در مورد 4 بازی چلسی رئال بایرن وولفسبورگ
مرتضی.. تو بت پارس ترکیبی و تک حال نمیده.. بازیهای بدی میده.... اون فرم کاملش که مسابقه گروهی هست خوبه
نوشته اصلی توسط HASSAN چلسی رئال بایرن وولفسبورگ یعنی رو وولفسبورگ بیشتر از بارسا و فاینورد و اژاکس نظر داری؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 565 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 565 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن