نوشته اصلی توسط MaMaTiR بت پارس نه من اینجا 5تا فرم زدم بالاترینش 12 شد امتیازم که هیچی باید حداقل 13 بشی که امید سوم داشته باشی جوینده یابندس
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مرتضی.. تو بت پارس ترکیبی و تک حال نمیده.. بازیهای بدی میده.... اون فرم کاملش که مسابقه گروهی هست خوبه اتفاقا بازیهای خوبی میذاره بت
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مرتضی.. تو بت پارس ترکیبی و تک حال نمیده.. بازیهای بدی میده.... اون فرم کاملش که مسابقه گروهی هست خوبه بدیش اینه یه تیمایی داره تو فرماکه نمیشناسی
نوشته اصلی توسط HASSAN اتفاقا بازیهای خوبی میذاره بت فکر کنم این سایتم خریدی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی رو وولفسبورگ بیشتر از بارسا و فاینورد و اژاکس نظر داری؟ بلی
نوشته اصلی توسط Gambler بدیش اینه یه تیمایی داره تو فرماکه نمیشناسی تو فرم گروهی همین بازیها تکلیفو معلوم میکنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فکر کنم این سایتم خریدی جدی میگم باو تو بد موقع به سایت سر میزنی، وقتی که بازی های خوب رو میذاره سر نمیزنی
نوشته اصلی توسط HASSAN بلی
نوشته اصلی توسط HASSAN جدی میگم باو تو بد موقع به سایت سر میزنی، وقتی که بازی های خوب رو میذاره سر نمیزنی اصن امکان نداره تو فرم ترکیبیش بتونی 3تا بازی خوب پیدا کنی.. باشه هم با هم ضریبش میشه 1.60
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این هفته بت همه بازی های ملی رو هم واسه ترکیبی و هم تکی گذاشته بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 484 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن