نوشته اصلی توسط Mahi Saa آقا مبارکه تو نوکریم نیستی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوبیش همینه شاید ی میکس بخوای بزنی با بازیای چند روز.. اینجوری مجبوری همون چند تارو که میده انتخاب کنی اره تنها مزیت تیک همینه و بس! نوشته اصلی توسط Gambler خوبه اما بازم تو تکی تیک مزیتاش بیشتره حداقل قیمت بت می ارزه به همه خوبی های تیک
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اگه ی فرم رسیک میزنی.. بزن مساوی احتمال زیر 2 گل زیادتره
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi تو نوکریم نیستی؟ نخیرم اسمم سکینه است... ساربان
نوشته اصلی توسط Herzeleid اره تنها مزیت تیک همینه و بس! حداقل قیمت بت می ارزه به همه خوبی های تیک البته ضریباش ی خرده کمتره بت
اوه بدبخت شدیم طرف نفوذیه
نوشته اصلی توسط Gambler خیلی عالی بود این صفحه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی صفحه خودتو میفرستی
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi سکته رو هم بردم تو یه ترانه دیگه واسه آلبوم دوم که راکِ خیلی هم عالی من که از سکته خیلی خوشم میاد،ازوناییِ که هی دلم میخواد بخونمش
نوشته اصلی توسط A M I R من همه کاراشو دارم موسیقیش شخمی ه همه کارای لد زپلین رو داری یا همه کارای رابرت پلنت ؟ اینقد ایتونز ایتونز میکنی برو ویکی پدیا سبکشو بخون بعد دان کن
نوشته اصلی توسط Gambler البته ضریباش ی خرده کمتره بت ضریبا معمولا جهانی! ولی خب قبول دارن واسه میکس تیک بهتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 564 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 564 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن