نوشته اصلی توسط ehsan1361 چشم فقط به اعصابت مسلط باش ، یهو قفل فرمون نکشی ماشینم داغون شدالبته بیمه بود اون یاروام مقصر بود..به پلیسه میگفت جناب سروان قیافه مظلومشو نبین قفل فرمون کشه..تهدید جانیم کرده سروانه یه ذره نگام کرد باورش نشد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من پلی ۲ زیاد بازی میکردم ، یه زمانی دوران جهالت رئالی که توش دیوید بکهام بود رو بر میداشتم همه رو لت پار میکردم یادش بخیر حال میکردیم به قرآن فک کنم سال 77 بود که فوتبال 99 اومد ، اوایل کسی بازی نمیکرد ، بعدش اپیدمی شد حتی پیرمردها هم بازی میکردن
نوشته اصلی توسط mali68 ماشینم داغون شدالبته بیمه بود اون یاروام مقصر بود..به پلیسه میگفت جناب سروان قیافه مظلومشو نبین قفل فرمون کشه..تهدید جانیم کرده سروانه یه ذره نگام کرد باورش نشد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حال میکردیم به قرآن فک کنم سال 77 بود که فوتبال 99 اومد ، اوایل کسی بازی نمیکرد ، بعدش اپیدمی شد حتی پیرمردها هم بازی میکردن گیم نت یادش بخیر بچگی چقد ولو بودیم توش جنگ های صلیبی و فوتبال ، ژنرال ، کانتــــــــر
نوشته اصلی توسط paradox 98 بود .. یه رمزی هم داشت چپ راست چپ راست بالا پایین بالا پایین مثلث مربع ، منتخب جهان و اروپا رو میاورد 99 wining eleven 3
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سوژه فامیل شدم..هر کی زنگ میزنه میگه چطوری قفل فرمون
نوشته اصلی توسط ehsan1361 99 wining eleven 3 wining eleven
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گیم نت یادش بخیر بچگی چقد ولو بودیم توش جنگ های صلیبی و فوتبال ، ژنرال ، کانتــــــــر زمان ما کلوپ بود و هنوز گیم نت آنچنانی نبود ، از مدرسه میومدیم یه راست میرفتیم سال 79 کنکور داشتم ولی صبح تا شب اونجا بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 538 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 538 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن