نوشته اصلی توسط shimaa چرا اندوه داری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi واسه تورو ندیدم چی بود؟ اموزش گیتار تو نت سراغ نداری دل کنم؟ کلاس قبلا رفتم ولی یادم رفته تمام ریتا و اکوردارو میخوام باز دست به اکورد شم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid به دندونا و خنده های اون دختره چی؟؟ اون تو رو کرد؟هه هه هه هه هه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR توام ببین حتما... سرگیجه میگیره ادماما خوبه خیلی memento دیدی؟
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi چرا اندوه داری همش در مورد فوتباله یا فیلم . حوصلم سر میره خب
نوشته اصلی توسط Herzeleid اینا واسه ما خاطرست البته نحلیل فیلم های سو رئال به این اسونیا نیست ولی خب فیلم رُ نمره بالایی میدم من تحلیلتون رو گفتم تو اینجا وگرنه من خودم بالای 7 سالی میشه دیدم اما یادمه خوشم اومد خیلی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الان یعنی بده استاد فراستی به بلوار مالهالند نمره نداده؟این لینچ کلا ک*خل بد نیست به قول استاد اسکورسیزی ادم یاسوادتر و سینمابلد تری ولی خب اصلا این نیست ه همه کاراش شاهکار باشه و فلان فیلم بد تا دلت بخواد داره جرا صفر داده! استاد کلا سورئال رُ قبول نداره تو سینما قبول نداره تو ادبیات چرا
نوشته اصلی توسط HO33E!N بکن اگه بکن بودم که اینجا نبودم Cool Hand Luke
به مالهلند صفر داده استاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N memento دیدی؟ اره قشنگ بود .. خوشم اومد.. چرا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 523 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 523 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن