نوشته اصلی توسط Milad نویسندش راندا براین ه من هر چقدر تلاش کردم باهاش ارتباط برقرار کنم نشد ولی به خیلی چیزاش ایمان دارم چه رابطه ای به کجاهای راندا ایمان داری؟
نوشته اصلی توسط 3fide واسه من.که اینجوری نبوده کلا باید اسم یه.سری محافل و عوض کرد گذاشت دارالمجانین دارالمجانين هم جايي ِ كه افراد مخشون رد داده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چه رابطه ای به کجاهای راندا ایمان داری؟ الان از نگاه راندا ذهن تو معیوبه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad من همه چیزشو قبول ندارم ولی به خیلی بعضی چیزاش واقعا اعتقاد دارم مهم باوره من باورش دارم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اینجورام که تو میگی نیست البته خودش نابغست اما کتاباش رو نمیشه به همه بگی بخونن چند تا كتاب خوب بگو ببينم چند چندي
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اینجورام که تو میگی نیست البته خودش نابغست اما کتاباش رو نمیشه به همه بگی بخونن ادمایی که دنبالش باشن مثل احمد میتونن کتاب خیلیا ارزش خوندن داره مثل ژان پل سارتر
نوشته اصلی توسط Milad الان از لحاظ راندا ذهن تو معیوبه من از نظراتش استقبال میکنمتو از کجاش استقبال میکنی
رفیق روز تنهایی یه روز دستاتو می گیرم ...
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دارالمجانين هم جايي ِ كه افراد مخشون رد داده یه ورژن باباترن عزیزم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دارالمجانين هم جايي ِ كه افراد مخشون رد داده يه جوري شده ادم روز به روز داره از جامعه دور ميشه و بيشتر منزوي ميشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 562 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 562 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن