نوشته اصلی توسط Herzeleid بذارينيه چيز بگم خلاصتون كنم همه اينا واسه فرار از سرنوشت ساخته شدن هيچ قانوني وجود نداره.. افكار مثبت فريبي بيش نيست بايد تسليم سرنوشت بشي تا به ارام برسي تنها ارامش حقيقي اونه دیگه اینجورام که تو میگی نیست
استادا نیستن!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ویروسشو میاری تو مجمع پخش میکنی... منم مبتلا میکنی چ بهتر
نوشته اصلی توسط 3fide خوب منم جامعه.شناسی خوندم موفق باشی کتابش تخصصیه یا برا مطالعه خوبه؟
نوشته اصلی توسط Milad شما کتاباتونو پی دی اف میگیرید یا میخرید ؟ یه چند تا کتاب خوب باید از احمد بپرسم برم بخرم البته سلیقه احمد یه کم مزخرفه یا از هم میگیریم یا میخریم
نوشته اصلی توسط shimaa تو الان واقعا روانشناسی خوندی ؟؟؟؟؟؟خخخخ لیسانسو اره.. الان دارم مشاوره میخونم
نوشته اصلی توسط shimaa من تو زندگیم از این نعمت بهره بردم باورش سخته ولی... ghanunejazb.ir تا حالا تو این سایت نرفته بودم باورش واقعا سخته ولی اگه میخوای امتحان کنی باید اول اعتقاد قلبی بهش داشته باشی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط MIRLORD اساتید محترم باران! تماس صوتی و تصویری وایبر چقدر حجم مصرف میکنه؟ من نمیدونم وگرنه جوابتو میدادم.. بگم که فکر نکنی دایورت کردم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR لیسانسو اره.. الان دارم مشاوره میخونم بدبخت اونی که میاد پیش تو مشاوره خخخخخ زندگیش از هم پاشیده میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 499 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 499 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن