نوشته اصلی توسط Milad اینجوریباید از خیلی چیزا گذشت گفتم كه بايد هرينه داد
خخخخخخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط shimaa خا باشه... الان چند تا کتاب روانشناسی خوب و به درد بخور معرفی کن شاید اون چیزی که من خوشم اومد تو خوشت نیاد ولی من از ...لطفا گوسفند نباشید .... کیمیاگر پائولو کوئلیو .... کوری ... وقتی نیچه گریست .. خوشم اومد....اینارو فعلا حضور ذهن دارم
اي لولي بربط زن تو مست تري يا من اي پيش چو تو مستي افسون من افسانه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اي لولي بربط زن تو مست تري يا من اي پيش چو تو مستي افسون من افسانه جواب نداد
نوشته اصلی توسط shimaa من تنها کتابی که دوست داشتم کلئوپاترا بوده که داداشی جونم تولدم برام خرید نخوندم... رمان عشقولانست دیگه؟
نوشته اصلی توسط Milad تو دبیرستان چقدر از کتابخونه دبیرستان کتاب برداشتم و پس ندادم یه کتاب کوروش کبیر بود انتشار سال 75 قیمت اون زمانش 12000 هزار تومن بود الان 1 میلیون قیمتشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid گفتم كه بايد هرينه داد تو گذر میکنی ولی من خودمو میزنم به نفهمی و بین دو تا راه ،راهی رو انتخاب میکنم که دلی اعتقاد دارم حالا شاید اون راه اشتباه باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شاید اون چیزی که من خوشم اومد تو خوشت نیاد ولی من از ...لطفا گوسفند نباشید .... کیمیاگر پائولو کوئلیو .... کوری ... وقتی نیچه گریست .. خوشم اومد....اینارو فعلا حضور ذهن دارم اینارو خوندم
نوشته اصلی توسط 3fide جواب نداد نه البته انتظارم نداشتم بي خيال
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 505 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 505 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن