اره چلسی و تفکرش کاملا فرق کردن با گذشته!
رفت سرمایه گذاری کرد رو استعداد ها....اکادمیش رُ خیلی قوی کرده
الان تیمای پایه زیر 21 و زیر 19 هم قهرمان شدن پارسال...تیم بانوان هم وضعش خیلی خوبه
کلی بازیکن قرضی داره...اینا که هستن هیچ واسه ایگزینی اینا هم داره قشنگ یه تغییر نسل خوب انجام داده و واسه چند سال اینده تضمین
فقط نگرانی الان بحث بازیکنی بومی و هوم گراون که امیدوارم یه فکری واسش کنن و الا همه چیز ایده ال![]()
لیورپول اون قدر قشنگ بازی کرد نتیش شد چی؟؟ هیچی...
من یو هم مشکلش این بود پشتوانه نساخته بود و نتونست تغییر نسل خوبی بده..بعد فرگوسن عملا رفتن تو بحران که طبیعی هم هست.
لیورپول و تاتنهام و ....هم با اشتباه در نقل و انتقالات عملا خودشونو خراب کردن...چون کل تیمُ به هم ریختن
من سیتی خوبه به خاطر ابزار هجومیش اما مربی خوبی نداره
چلسی رُ من قبول دارم الان خیلی خوب و تماشاگر پسند بازی نمیکنه...البته حلو تیمای بزرگ چون بازی های دیگش واقعا برتری داره به حریف...ولی خب تو فکر کن 3 بازی داشته با لیور و من سیتی و من یو تو زمین اونا واقعا نمیشده ریسک کرد!
خیلیا بازی قشنگ دوست دارن منم خیلی دوست دارم...منم خیلی وقتا از احتیاط بیش از حد چلسی خسته میشم و معتقدم اگر بیشتر تلاش میکرد الان حتی اون 2 مساوی هم نداشت اما امسال چلسی 4 5 سال لیگ رُ نبرده...این همه هزینه کرده امسا دیگه فقط جام میخواد...
پارسال تیم هزینه داد واسه امسال که یاد و جام بگیره...زوده حالا حرف زدن از بازی زیبا...درسته منافاتی با هم نداره اما نتیجه فعلا در اولویت!
ابراموویچ خودش عاشق بازی هجومی و زیباست... خوزه هم اگر ابزارشُ داشته باشه بدش نمیاد بازی کنه مگر تو رئال نبود؟؟ ولی زوده فعلا از فصل بعد من بهت میگم منتظر بازی زیبا هم باش اما این فصل اولویت در نتیحست اگر چه تیمم در حال پیشرفت خوزه همیشه میگه ما هر بازی باید بهتر بشیم و هنوز خیلی راه داریم و ابدا تیم کاملی نیستیم.
چلسی الان داره میره بازیکنای تکنیکی و فانتزی میخره ابزار میخره روشون کار میکنه و ممطئنا در اینده نتجیه میده![]()
نبینم درباره منچستریونایتد صحبت اضافه کنید
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 581 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 581 مهمان ها)