نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] احوال مهندس؟
نوشته اصلی توسط pirana احوال مهندس؟ مخلصم مهندس خوبی ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حبس ابی چی شد پس قرار بود این هفته بیاد یحتمل بمونه با آلبوم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مخلصم مهندس خوبی ؟ سالاری شکر خدا... پروژه در چه حال ـه؟
نوشته اصلی توسط pirana یحتمل بمونه با آلبوم برنامه این بوده که آخر نوامبر بیاد یعنی همین هفته همش زیر سرِ مهشیدِ
نوشته اصلی توسط pirana سالاری شکر خدا... پروژه در چه حال ـه؟ آقایی من نقش نخودی رو دارم تو پروژه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 برنامه این بوده که آخر نوامبر بیاد یعنی همین هفته همش زیر سرِ مهشیدِ هنوز یه هفته تا پایان نوامبر مونده بلکه هم بیاد و فرشید
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آقایی من نقش نخودی رو دارم تو پروژه طرح از تو بود که چی شد پس
نوشته اصلی توسط pirana هنوز یه هفته تا پایان نوامبر مونده بلکه هم بیاد و فرشید خدا کنه فرشید به عنوان هماهنگ کننده کنسرت و ... ایفای نقش میکنه مهشید سپه سالاره
نوشته اصلی توسط pirana طرح از تو بود که چی شد پس از من ؟ من روحم خبر نداشت از طرح و ... الکی اومدن پیشنهاد دادن و من خر شدم قبول کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 349 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 349 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن