نوشته اصلی توسط Gambler فرم ضریب 40 این بود.عیب نداره داریم به برد نزدیک میشیم حیف شد خیلیگفتم پیکان رو اندر بگیر اون 4تا که زدن دیگه؟ حتما میخوای این 45 تومن هم ببندی
نوشته اصلی توسط HO33E!N بهتره بگی بخت آدم این بخته اخه؟ی گه باید به اولش اضافه کرد
نوشته اصلی توسط AkbaR بد نیستماستاد خودتی فش نده چطوری ؟ معمولا خوب نیستم ...ولی از اون وقتایی هست که متوسطم
نوشته اصلی توسط HO33E!N معمولا خوب نیستم ...ولی از اون وقتایی هست که متوسطم گزارشگر بازی رئال کی بود؟ من یکم دیدم سنت ایکررئالی تیر بودا
نوشته اصلی توسط HO33E!N معمولا خوب نیستم ...ولی از اون وقتایی هست که متوسطم این نیز بگذرد... چن تا مقوا دیدی ؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حیف شد خیلیگفتم پیکان رو اندر بگیر اون 4تا که زدن دیگه؟ حتما میخوای این 45 تومن هم ببندی 4 تا رو زدم هی به هی شد کدو 45 تومن؟
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط mali68
نوشته اصلی توسط Gambler 4 تا رو زدم هی به هی شد کدو 45 تومن؟ 15 نداشتی مگه؟اهان شد 30 تومن
نوشته اصلی توسط AkbaR این نیز بگذرد... چن تا مقوا دیدی ؟ نمیدونم به مقواهای تو رسیدم یا نه ولی عقبم .... witness و the hustler دیدم فردا میرسم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 528 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 528 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن