نوشته اصلی توسط MaMaTiR کدومو میخوای> کل آهنگاش
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط .Peyman. ث ث
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرسی امیر دارم دنبال همه آهنگاش میگردم
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرررسی امیر یه دنیا تشکر
Amir
نوشته اصلی توسط kamyab ث
نوشته اصلی توسط Maryam مرسی امیر دارم دنبال همه آهنگاش میگردم خیر سرم گفتم سوال دارم
نوشته اصلی توسط Gambler زدم باو صبحی بیکار بودم زدم ضریبش شد 6 میگم صبر میکردی بازیهای 4شنبه اروپا هم میزاشتن
نوشته اصلی توسط kamyab مساوی میشه احتمال زیاد بشیکتاش خیلی سینوسی بازیهاش از لیگ ایران میترسم ! اودینزه رو بزنم ؟! بشیکتاش تو ترکیه خوبه.. یکی 2تا بازی هم گند زده با تیمای بزرگ مثل گالا بوده
نوشته اصلی توسط .Peyman. معرکه بود یادگار شعرشو عالی نوشته بود خوندنشم با حس بود و تر و تمیزدمش گرم اره خیلی.. داستانی بود
نوشته اصلی توسط .Peyman. خیر سرم گفتم سوال دارم سوال چی؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 539 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن