نوشته اصلی توسط HO33E!N من نمیدونم چرا قلعه اصرار داره همیشه اینُ بیاره با خودش ..... اوضاع قلعه هم خیلی خطری شده .... یعقوب کریمی بهتر نبود ایا ؟
نوشته اصلی توسط mohammad نکته مثبت شکست رکورد قلعه نویی بود دیگه یاد میگیره وقتی 1 گل زد نره دفاع تو خفه شو دیوث تو این اوضاع ریدمال دنبال نکته مثبتی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N من نمیدونم چرا قلعه اصرار داره همیشه اینُ بیاره با خودش ..... اوضاع قلعه هم خیلی خطری شده .... البته من بدم نمیاد که اوضاع قلعه بد شده ولی استقلال بد بازی نکرد ، فقط سوتی این دیوانه باعث باخت شد
فخرالدینی
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi گفتم کل بازی برد تو این بازی کاملا شانسیه 2تا سانتر اونا میزه یکی سانتر ما کسی روی تاتیک نمیبره کسی از تاکتیک صحبت نمیکنه از دل و جرات صحبت میکنه شما حمله کردید گل زدید بعدش ما حمله کردیم گل زدیم
نوشته اصلی توسط Milad تو خفه شو دیوث تو این اوضاع ریدمال دنبال نکته مثبتی باز از تو قفس اومدین بیرون ما بعد دربی که باختیم اومدیم شما جلوی نفت مسجد سلیمان مساوی کردین همتون نتتون قطع شده بود
نوشته اصلی توسط mohammad نکته مثبت شکست رکورد قلعه نویی بود دیگه یاد میگیره وقتی 1 گل زد نره دفاع کجا رفت دفاع خیلی هم خوب بازی کرد نیمه دوم رو ولی هاشم رید به کُل تیم
ممد كيسه كش
نوشته اصلی توسط HO33E!N من نمیدونم چرا قلعه اصرار داره همیشه اینُ بیاره با خودش ..... اوضاع قلعه هم خیلی خطری شده .... الان پرویز تیم نداره
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
دربی فقط تخم میخواد پرویز مظلومی اگه بردو باخت داشت دنیزلی یا هر کی دیگه که دربی رو میبرد دلیلش تخمش بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 610 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 610 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن