اصن کاری ندارم شانشی بردیم تاکتیکم نداشتیم فعلا جیگرم خنک شده
اصن کاری ندارم شانشی بردیم تاکتیکم نداشتیم فعلا جیگرم خنک شده
ممر عچقم خیلی مخندی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوچی: از کویت آمدم تا فقط دربی را ببینم
رضا قوچاننژاد پس از پیروزی 2 بر یک پیروزی مقابل استقلال اظهار داشت: بازی خوبی را شاهد بودیم در نیمه دوم بازی هیجان خوبی داشت.
وی در مورد علت حضورش در ورزشگاه آزادی گفت: اولین بار بود که تجربه حضور در ورزشگاه آزادی برای تماشای دربی را داشتم. آمده بودم که بازی دربی را ببینم.
ملیپوش فوتبال ایران در مورد اینکه طرفدار چه تیمی است، تاکید کرد: بازیکنان هر دو تیم رفیق من هستند آمده بودم که فقط از دیدن بازی لذت ببرم که در نیمه دوم بازی خوبی شاهد بودیم. در نیمه اول بازی خوبی نبود اما در نیمه دوم بازی خوبی بود و گلهای خوبی دیدیم.
وی در مورد اینکه چه تیمی به نظرش بهتر بازی کرد: گفت: مهم نیست کدام تیم بهتر بازی کرد هر تیمی که برنده بازی بشود مهم است. فوتبال همین است.
Hero Enter
Viva Real Madrid
حسن ببعی و احمد sp و میلاد لاشی دهنتون سرویس تازه گوشی رو دیدم
نمیرین اینقد فحش دادین
فردوسی پور گفت گوچی چقد بدبخته از کویت میاد تا دربی رو ببینه
احمد .. میلاد.. حسن و بقیه پرسپولیسیا
بزن10نفره شد هال
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
در حال حاضر 530 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 530 مهمان ها)