نوشته اصلی توسط ehsan1361 بشقاب کلپچ تو مُخت ..خودتو کنترل کن مهندس
نوشته اصلی توسط ehsan1361 چه فاییده ، تیم به ما رفت نیم فصل دوم میاد رو فرم بازیکن میگیریم تو اسیا هم نیستیم یه دربی جام حذفی هم داریم خوبه
نوشته اصلی توسط mohammad میگیم 24-19 یه دربی دوپینگ یه دربی گل ممد نوری افساید اعلام کردن یه دربی پنالتی هامونو نگرفتن یه دربی 3-0 به نفع شما کردن ما پرسپولیسیا خیلی مظلومیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad قماربازا اولین پیش بینی اشتباه دراومد لیورپول باخت رو میلان نبندین ریدی
نوشته اصلی توسط Milad همه پرسپولیسیا
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میباختی اینو میگفتی وحشی مصاحبه های مهاجمای لیگ در مورد بنگر رو سرچ کن میگن خیلی فحش میده به یکی از مهاجما گفته بود فحش بده تا پیشرفت کنی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چی شد؟؟ همه ریدن؟ یکی تو خوبه امپولیت برده اما بفیه فعلا
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط mohammad نیم فصل دوم میاد رو فرم بازیکن میگیریم تو اسیا هم نیستیم یه دربی جام حذفی هم داریم خوبه با این وضعیت پنجشنبه به ذوب آهن میبازیم و حذف میشیم
نوشته اصلی توسط mali68 ..خودتو کنترل کن مهندس
نوشته اصلی توسط Gambler یکی تو خوبه امپولیت برده اما بفیه فعلا من میزارم ی سره برینن بعد نگاه میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 308 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 308 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن