نوشته اصلی توسط HO33E!N راست کنه رو هاشم بیشتر جواب میده میلاد هر الکلاسیکو 3-4 بار بالا پایین میپریم این دربی هر از 3-4 سال خداییش دربی 2 تا موقعیت داشت 3 تا گل توش زده شد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط milad771 پاییز را چه شد؟ مهر...................... اسید پاشی آبان......................مرتضی پاشایی... آذر.......................سوراخ شدن استقلال
نوشته اصلی توسط mohammad ولی واقعا اگه مظلومی بود تا الان 10 بار اخراج شده بود شدیداّ تایید
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خندیدی.. من داشتم حرص میخوردم از دست این بابام خیلی حرص خورد ولی من خنده م گرفته بود اصلا حواسش نبود ، دورش جمع شده بودن ، بپوش دیوث . لاشی چه گوهی خوردی بدو بپوش
نوشته اصلی توسط Gambler والا ما باعث شدیم کل نظم طبیعت داره بهم میخوره اخرش ماریبور قهرمان باشگاههای اروپا میشه از دست ما
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH حسن برگردونو دیدی دمش گرم عشق کردم این عالیشاه گل زد ، اخراج شد کلی خندیدم من وقتی عالیشاه گل رو زد داد میزدم دمت گرم باریکلا! پیرهنشو در آورد داد میزدم گوسسفند خاک بر سرت چه گوهی میخوری ریدی به بازی
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شدیداّ تایید چطوری داش
والنسیا74 گل زد همون 74 گلو خورد
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بابام خیلی حرص خورد ولی من خنده م گرفته بود اصلا حواسش نبود ، دورش جمع شده بودن ، بپوش دیوث . لاشی چه گوهی خوردی بدو بپوش اره انگار داور و تیمش اسکلن اون وسط
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چطوری داش هاشم رید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 523 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 523 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن