نوشته اصلی توسط 3fide دیگه قهرمان که نشدین مهم اینه ملت دنبال سوژن یا بشدت سوگواری کنن یا بشدت بزن و برقص حد وسط ندارن مملکت که نبست دیوانه خانس باور کن استقلال هم میبرد همینایی که الان بیرونن بازم میریختن بیرون
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دیگه چه خبر همه چی عالی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مرتضی فردا تورو به جرم تمسخر سیستم فولترینگ ایران میبرن زندان آقا من توشم باور کن توی توشم
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Milad باور کن استقلال هم میبرد همینایی که الان بیرونن بازم میریختن بیرون تا هفته پیش اشک و اه مرتضی این هفته بزن و برقص فوتبال کشور از این باحال تر داریم خداییش
نوشته اصلی توسط Gambler آقا من توشم باور کن توی توشم توام مثل حسن شدی... برا ما فولتر بود برا اون نبود
دختره داشت اخبار مذاکرات رو میدید. مامانش میگه دخترم چه خبر؟! دختره میگه هیچی اشتون همون کت قبلی تنشه.کفشاشم خیلی زشته عمق برداشت سیاسی از اخبار رو حال کردید....
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من میگم تو شیطانی میگی نهچرا همش میخوای منو وسوسه کنی باور کن با کمی دقت جایزه این فرم مال خودمو خودته بیا نترس
نوشته اصلی توسط 3fide همه چی عالی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR توام مثل حسن شدی... برا ما فولتر بود برا اون نبود چن بار آدرسو اون بالا هی وارد کن هی اینتر بزن بالاخره فرجی میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 503 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 503 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن