نوشته اصلی توسط mohammad بعد بازی اومدم همه کارشناسا گفتن نیمه دوم استقلال بدون مربی بود ببخشید اقای دهن لق ما یه سرایدار مرد داریم یه جور سرفه میکنه ادم حالش بد میشه میشه بیاین یه نگاش بندازین کلا دود شه بره هوا؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 قلعه گفته 10 تا موقعیت گل داشتیم شاید 5 دربی اخیر رو حساب کرده
نوشته اصلی توسط mohammad ولی تاکتیک علی اصغری نزدیک بود بازیو مساوی کنه ضربه سر حنیف و صادقی حنیف خوب میسابونه بازی با ذوب آهن حنیف میره خط حمله ، قاضی و شهباززاده نیستن
نوشته اصلی توسط mali68 ببخشید اقای دهن لق ما یه سرایدار مرد داریم یه جور سرفه میکنه ادم حالش بد میشه میشه بیاین یه نگاش بندازین کلا دود شه بره هوا؟ من فقط لو میدم دکتر نیستم اگه رازی داری بگو که من رازدارم
نوشته اصلی توسط mohammad شاید 5 دربی اخیر رو حساب کرده اتفاقاّ ضیا عربشاهی مصاحبه کرده بود همینو گفته بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حنیف خوب میسابونه بازی با ذوب آهن حنیف میره خط حمله ، قاضی و شهباززاده نیستن میلان و اینتر باحالتر بود
احسان امرتون انجام شد
نوشته اصلی توسط MAHAK احسان امرتون انجام شد ممنون اجرکم عندالله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
P!nk Rose
نوشته اصلی توسط mohammad من فقط لو میدم دکتر نیستم اگه رازی داری بگو که من رازدارم خو الان نقشه قتل سرایدار مدرسمونو کشیدم،رازه دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 626 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 626 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن