نوشته اصلی توسط Milad لره میفهمی لره پ فک کردی اراکیه تا یه برگ از شاخه درخت میفته فرار کنه
نوشته اصلی توسط hesamz 4تا **** زبون نفهم مگه زیر دستت کار نمی کنن نه تا این حد گاهی اوقات خنگ بازی در میارن اونی که شبیه شیرزاد ساختمان پزشکان میمونه گاهی اوقات دیوانم میکنه
نوشته اصلی توسط mali68 مهندس کتک میخوای؟ قفل فرمون کشید
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo کلا وحشی بازی زیاد شده! دور از جون شما جمع زیادی از ملت روز به روز بیشعور تر میشن باو فقر فرهنگی تو این مملکت بیداد میکنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه تا این حد گاهی اوقات خنگ بازی در میارن اونی که شبیه شیرزاد ساختمان پزشکان میمونه گاهی اوقات دیوانم میکنه دخترم هست لابد
نوشته اصلی توسط mali68 میدونم اگه قراره منو بکشن کدوم یکی از بچه هام میکشنم درکت میکنم! من به خاطر یه بیشعور از یه آموزشگاه استعفا دادم!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Milad بچه ابتدایی نهایت میتونه گازت بگیره ابتداییای الان سه برابر وزن دوران من و توان
نوشته اصلی توسط hesamz دخترم هست لابد خیر شوهر دارد جالب اینجاست که شوهرش هم مثه خودشه به قول معروف خدا در و تخته رو خوب جور کرده
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo درکت میکنم! من به خاطر یه بیشعور از یه آموزشگاه استعفا دادم! کاش میشد استعفا بدم..بچه هارو دوست دارم،کارم نکنم فکرای ناجور میکنم دیوونه میشم
نوشته اصلی توسط mali68 ابتداییای الان سه برابر وزن دوران من و توان با زنجیر ببندشون به نیمکت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 488 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 488 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن