نوشته اصلی توسط mali68 سلام میناجون عزیز..مچکرم منم همینطور..شنیدم یه دسته مهمون داری؟کمک خواستی سوت بزنی در خدمتیم الان نشستم اينجا با خيال راحت زُل زدم به كارام بگو بلند شو برو سر كارات يه دنيا خريد دارم
نوشته اصلی توسط MrCrow استاد بزرگوار عباس معصومی اعتبار موسیقی ایران نقطه عطف صدا
نوشته اصلی توسط MrCrow استاد بزرگوار عباس معصومی اعتبار موسیقی ایران حالا شد استاد عباس معصومی افتخار ، عزت و آینه تمام نمای موسیقی کشور
نوشته اصلی توسط mali68 کلپچ ربطی نداره..من نمیدونم شما مهندسین شیمی چه میکنین پس؟هر روز یکی از فک و فامیلمون ازشون سنگ استخراج میکنن. خو فک و فامیلاتم کلپچ زیاد میخورن ، سنگ کلیه گرفتن
نوشته اصلی توسط mali68 کلپچ ربطی نداره..من نمیدونم شما مهندسین شیمی چه میکنین پس؟هر روز یکی از فک و فامیلمون ازشون سنگ استخراج میکنن. ما ميخوايم نشون بديم كه از كوه چيزي كم نداريم
نوشته اصلی توسط tandis_m الان نشستم اينجا با خيال راحت زُل زدم به كارام بگو بلند شو برو سر كارات يه دنيا خريد دارم اخی.اشکال نداره.اگه این جملرو بگم میری بفرما پس:مینا جون برو خریداتو بکن اینجا نشین یه ایل مهمون داریا
ما عاشقیم..وقتی زیر یه چتر راه میریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mali68 اخی.اشکال نداره.اگه این جملرو بگم میری بفرما پس:مینا جون برو خریداتو بکن اینجا نشین یه ایل مهمون داریا خدا بگم چيكارت كنه چرا استرس ميدي و ته دلمو خالي ميكني هان ؟ تازه استرس گرفتما اگه بيخيال بودم چي ميشد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو فک و فامیلاتم کلپچ زیاد میخورن ، سنگ کلیه گرفتن میگم ربطی نداره تقصر صنف شماست.مثلا شیمی خوندینا خو یه حرکتی بزنین دیگه
نوشته اصلی توسط tandis_m خدا بگم چيكارت كنه چرا استرس ميدي و ته دلمو خالي ميكني هان ؟ تازه استرس گرفتما اگه بيخيال بودم چي ميشد اگه بیخیال بودی مهمونات که میومدن دور همی تازه میرفتین خرید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 502 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 502 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن