نوشته اصلی توسط mali68 من با شما هیچ حرفی ندارم مهندس مهندس نما البته دور از جون شما قوطی پلاستیکی آبلیمو ی کنار ِ بشقابِ کلپچتم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 البته دور از جون شما قوطی پلاستیکی آبلیمو ی کنار ِ بشقابِ کلپچتم ابلیمو نمیخوام اب تهرونو درست کن سنگ کلیه نگیرم
نوشته اصلی توسط mali68 ابلیمو نمیخوام اب تهرونو درست کن سنگ کلیه نگیرم مگه من آب و فاضلاب کار میکنم ماء الشعیر بخور رد بده
امیر لیلا فروهر فردا شب میاد ؟ پس چرا زده 26 نوامبر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه من آب و فاضلاب کار میکنم ماء الشعیر بخور رد بده والا اگه شیمی خوندی پس یعنی شما باید بری ببینی اب تهران چی داره چی نداره.
نوشته اصلی توسط A M I R خوب حتما امشب میاد دیر نشده ؟ آخه رادیو نوشته پنجشنبه 26 نوامبر ، امروز 26
نوشته اصلی توسط A M I R فقط یه اصفهانی میتونه بره با اینرنت قهوه خونه 50 تا البوم هر کدوم 150 مگ از شجریان دل کنه
نوشته اصلی توسط A M I R نمی دونم وااله
نوشته اصلی توسط mali68 والا اگه شیمی خوندی پس یعنی شما باید بری ببینی اب تهران چی داره چی نداره. آخه چه ربطی داره ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه چه ربطی داره ؟ والا من که هر چی مهندس شیمی میشناسم تو سازمان اب کار میکنن میبینن اب کدوم ناحیه از کدوم ناحیه بدتر یا بهتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 508 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 508 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن