نوشته اصلی توسط AkbaR هوم چرا یارو جوراباش اون جوری بود ؟ اخر پاهاش پرانتزی بود یا نه؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلا لباسای عجیب غریبی داشتن قدیماشاید کش اختراع نشده بوده وقتی نظرشونو می خواس اون سیبیلوئه در می رفت باحال بود
نوشته اصلی توسط AkbaR وقتی نظرشونو می خواس اون سیبیلوئه در می رفت باحال بود خیلی خوب بود اون من خانواده دارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid استاد هم نظر مثبتی داشته استاد: یا یک فیلم عالی از لوبیچ: "مغازه گوشه خیابان". آنقدر این فیلم درست است، آنقدر سینما است، آنقدر انسانی است، آنقدر زمان را می گذراند و تا به امروز هم می ماند که حالا وقتی می گویی و بچه ها می روند و می بینند، می فهمند که آره! درست است! یادم باسه فردا نقدش بخونم
نوشته اصلی توسط AkbaR وقتی نظرشونو می خواس اون سیبیلوئه در می رفت باحال بود از عدم اعتماد به نفس رنج میبرد؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اخر پاهاش پرانتزی بود یا نه؟؟ نیشش تا بناگوش باز شد یعنی نبود دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیلی خوب بود اون من خانواده دارم نوشته اصلی توسط HO33E!N از عدم اعتماد به نفس رنج میبرد؟ می ترسید و خانواده داشت
نوشته اصلی توسط AkbaR نیشش تا بناگوش باز شد یعنی نبود دیگه تو بوداپست چرا انگلیسی حرف میزدن؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N یادم باسه فردا نقدش بخونم نقد کلی نکرده یه جا باشه ولی تو جاهای مختلف زیاد بهش اشاره کرده امتیازش مثل ما بوده البته جزو فیلمای 3 4 ستاره که مهجور مانده اند معرفی کرده
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو بوداپست چرا انگلیسی حرف میزدن؟ سوال مقواس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 515 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 515 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن