نشون داد فوتبالو میفهمه
افشارزاده گفت: به قلعهنویی گفته بودیم تیم مشکل بدنسازی دارد و دیدید که در نیمه دوم همین اتفاق افتاد و بازیکنان خسته ما پنالتی ها را هم خراب کردند. به هرحال وقتی خستگی به تیم مسلط بشود، ساق ها از مغز فرمان نمی گیرند و اتفاقی می افتد که نباید بیفتد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس از تو بعیده امشب مجمع باشی
پله هم دیگه داره میره شرایطش وخیمه
کی بشه این مسابقات فوتبال دستی انقدر جهانی شه فوتبال به خاطرات بپیونده
من یه دخترم
هیچ پسری نمیتونه نهایت عشقمو به رنگ صورتی بفهمه...������
هیچ پسری نمیفهمه بعد از لاک زدن چه لذتی داره دستتو بگیری عقب و اثر هنریتو نگاه کنی بعد با ذوق واسه خودت دس بزنی...������
نمیفهمه بعد از رژ قرمز زدن چه لذتیه واسه خودت تو آینه بوس بفرستی...������������
نمیفهمه با لباس جدید قر دادن جلو آینه یعنی چی...������
هیچ پسری نمیفهمه چه کیفی میده وقتی خط چشت صاف در میاد که صد برابر یاد گرفتن پارک دوبل حال میکنی...������
هیچ پسری هیچوقت لذت داشتن پیراهن چین چینی....������
کفش پاشنه بلند...������������
یه پاپیون خوشگل رو مو...������
یه کیف پر لوازم آرایشی رو درک نمیکنه...������
نمیفهمه...
پس واسه مسخره کردناش...
جوک درست کردناش ناراحت نشو...
������من عاشق دختر بودنم هستم ������
من یه دخترم
هیچ پسری نمیتونه نهایت عشقمو به رنگ صورتی بفهمه...💕
هیچ پسری نمیفهمه بعد از لاک زدن چه لذتی داره دستتو بگیری عقب و اثر هنریتو نگاه کنی بعد با ذوق واسه خودت دس بزنی...💅
نمیفهمه بعد از رژ قرمز زدن چه لذتیه واسه خودت تو آینه بوس بفرستی...💋💄
نمیفهمه با لباس جدید قر دادن جلو آینه یعنی چی...👚
هیچ پسری نمیفهمه چه کیفی میده وقتی خط چشت صاف در میاد که صد برابر یاد گرفتن پارک دوبل حال میکنی...🙌
هیچ پسری هیچوقت لذت داشتن پیراهن چین چینی....👗
کفش پاشنه بلند...👠👠
یه پاپیون خوشگل رو مو...🎀
یه کیف پر لوازم آرایشی رو درک نمیکنه...👛
نمیفهمه...
پس واسه مسخره کردناش...
جوک درست کردناش ناراحت نشو...
💝من عاشق دختر بودنم هستم 😊
در حال حاضر 529 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 529 مهمان ها)