نوشته اصلی توسط AkbaR بن هور رو نبینی دوفوریتی اخراج می شی خیلی پیش تز از این ها دیدم و ابدا وقت 4 ساعته ندارم واسه اکران مجددش
نوشته اصلی توسط HO33E!N نه باووو این چه زریه میزنی؟ کلا فیلمایی که تو ژانر نوشته باشه موزیکال و ترسناک و تخیلی نمیبینم ... ولی اینُ میخواستم ببینم V.for.Vendetta اینم از این ژانر تخمیاس؟ درک ژانر موزیکال بودنش سخته واسه این فیلم که پرازخشونته ولی فیلم تخمی ای نیست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسین بن هور رُ بدون من نقد کنین بقیه رُ لیست کن 1% فک کن من دیده باشم...تا دو شنبه باید برسونم in the name of father path of glory detective story زیرنویس چی شد؟ bridman of alcatraz the mist
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیلی پیش تز از این ها دیدم و ابدا وقت 4 ساعته ندارم واسه اکران مجددش پس قبلش باید اعلام می کردی باید بشینی ببینی
نوشته اصلی توسط HASSAN 45 بگیرم شانس که ندارم نیمه اول رو ساندرلند 1-0 میبره نیمه دوم چلسی 5 تا میزنه دست از سر چلسی بردار رو همون بارسا ببند جان حسن
نوشته اصلی توسط HO33E!N 1% فک کن من دیده باشم...تا دو شنبه باید برسونم in the name of father path of glory detective story زیرنویس چی شد؟ bridman of alcatraz the mist داستان گرااگاهی رُ فعلا جایگزین کن با اون یکی الان دو شنبه کدوما رُ باید برسونیم؟؟ تا جمعه چطور؟؟
نوشته اصلی توسط AkbaR پس قبلش باید اعلام می کردی باید بشینی ببینی فک کرده میتونه از رابطه جای ضابطه استفاده کنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N 1% فک کن من دیده باشم...تا دو شنبه باید برسونم in the name of father path of glory detective story زیرنویس چی شد؟ bridman of alcatraz the mist راستی استاد به دتکتیو استوری نمره بالایی داده بود به منم لینک فیلم و زیر نویس رو دارید بدید حسش نیست تو اپلود باز بگردم
نوشته اصلی توسط AkbaR پس قبلش باید اعلام می کردی باید بشینی ببینی اعلام کردم به حسین
نوشته اصلی توسط Herzeleid داستان گرااگاهی رُ فعلا جایگزین کن با اون یکی الان دو شنبه کدوما رُ باید برسونیم؟؟ تا جمعه چطور؟؟ n the name of father path of glory sling blade bridman of alcatraz the mist این دیگه تا آخر هفتس برو حال کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 547 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 547 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن