اشترم برام زدی ؟
نوشته اصلی توسط 3fide فقط برو.دانشگاه خرج اضافی باش ادب نداری با دکتر مملکت درست صحبت کن
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه دونه میم کم گذاشتم ، نگن باز فخر میفروشی مرسی امضات یه "ظ" اشتباه داره با "ذ" نوشتی
نوشته اصلی توسط Maryam چقد سود داشت برات این چند وقتی که توش بودی؟ چیز زیادی نداشت...تقریبا یر به یر شد البته من کلا زیاد شرکت نمیکردم...بچه ها فعال تر بودن حسن خوب برده
نوشته اصلی توسط Maryam با دکتر مملکت درست صحبت کن دکتر چی میشی عزیزم
نوشته اصلی توسط Herzeleid چیز زیادی نداشت...تقریبا یر به یر شد البته من کلا زیاد شرکت نمیکردم...بچه ها فعال تر بودن حسن خوب برده اونکه الگوی سه طفل صغیره
نوشته اصلی توسط pirana امضات یه "ظ" اشتباه داره با "ذ" نوشتی در حال شعر دروکردنم میذارمش امضام
نوشته اصلی توسط 3fide اخه فوتبال شرط بندی داره این حسن وسوه میکنه همرُ! دی: من نفریحی زدم چند تا فرم...پول زیادی هم نذاشتم...بیشتر هیجانشُ دوست داشتم!
نوشته اصلی توسط Herzeleid چیز زیادی نداشت...تقریبا یر به یر شد البته من کلا زیاد شرکت نمیکردم...بچه ها فعال تر بودن حسن خوب برده خیلی شانسه هرکسی ریسک نمیکنه رو پولش تو اوج باید خدافظی کنه
نوشته اصلی توسط A M I R تو که انتظار نداری اپلود بازی که 30 ساعته بالا نمیاد من بالا بیارمش نمیدونستم البوم راک سبکشو بزن دیگه من همیشه نگم Progressive rock اون کالکشنم بزن مجموعه ای از بهترین اهنگهای برترین خوانندگان دنیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 593 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 593 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن